Hotel Napa Plaza

Aja Napa, Kipar

Opis destinacije

Kipar je treće po veličini ostrvo na Mediteranu. Sredozmena mediteranska klima, čini Kipar jednom od najtoplijih ostrva, sa izuzetno velikim brojem sunčanim dana tokom cele godine. Ostrvo Kipar je podeljeno na Grčki i Turski deo od 1974. godine: Republike Kipar na jugu i Turske Republike Severni Kipar. Grčki deo ostrva sa dužinom obale od oko 240km i mestima kao što su Aya Napa, Limasol i Larnaka privlače posebnu pažnju turista. Kako je Kipar dugo bio Britanska kolonija vozi se levom stranom. Kipar je jedna od najposećenijih destinacija u Evropi tokom letnjih meseci. Poreklo imena ima više tumačenja, od grčke reči za čempres - kyparissos, po drugom od grčke reči kanu - kypros, ili po latinskom nazivu za bakar - Cuprum (Cyprium) čiji su se rudnici nekada nalazili na Kipru.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Individualni cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja


Lokacija:
u centru mesta, 600m udaljen od gradske peščane plaže. Ispred hotela se nalazi autobuska i taxi stanica. Od  aerodroma Larnaka je udaljen oko 60km. Hotel ima 221 soba. Hotel je samo za odrasle 16+.

Hotelska ponuda:
recepcija, restoran, a la carte restorane, bazen, bar pored bazena, kafe bar, wifi  internet, bilijar,  spa centar, fitnes centar, zatvoreni bazen, saune i prostorije sa masažu, parking.


Sobe:
 kupatilo, fen, klima uređaj, frižider, SAT TV, sef, telefon, balkon. Sobe koje gledaju na bazen su bučne kako se u hotelu prave zabave tokom dana i večeri.

Ishrana:
noćenje doručak, mogućnost doplate za polupansion - doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela).  
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama