Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
hotel Aqua Resort Jockey je moderan, renoviran hotel sa akva parkom, nalazi se direktno na prelepoj plaži od svetlog peska, u hotelskoj regiji Skanes-Monastir, u lepom vrtu sa cvećem i zelenilom, neposrednoj blizini aerdroma. Smešten u lepom vrtu sa cvećem i zelenilo na 2 km od aerodroma u Monastiru, 10 km od centra Monastira, 14 km od Susa, 167 km od aerodroma u Tunisu. 

Hotelska ponuda:
vrt sa zelenilom površine 250.000 m², u kom se nalaze dve hotelske zgrade, glavni restoran, dva a la carte restorana, pet barova, nekoliko ekspres i snek restorana u raznim delovima kompleksa, kao i osam barova, tri spoljašnja bazena sa delom za decu, akva park sa 9 tobogana, 4 teniska terena, golf teren, dečiji klub, menjačnica na recepciji, spa centar, bežični internet.

Sobe:
klima uređaj, SAT TV, sef, mini bar, kupatilo, fen, balkon ili terasa.

Ishrana:
all inclusive ili sve uključeno - doručak, ručak i večera – po principu samoposluživanja u glavnom restoranu, mediteranski a la carte restoran, ekspres restoran pored bazena otvoren 24 časa, specijalni ručak i večera za decu u okviru glavnog restorana uz obaveznu rezervaciju unapred, restoran sa testeninama u akva parku i sendvič korner na plaži. Alkoholna, bezalkoholna i topla pića domaće proizvodnje (kafa, čaj, gazirani sokovi, voda, točeno pivo, stono vino, kokteli) su uključena u piće u 5 barova: pored recepcije, pored bazena, na plaži, u diskoteci i u akva parku. 
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama