Hotel Palm Beach Kos

, Kos

Opis destinacije

Kos je za razliku od većine drugih grčkih ostrva ravan i plodan, poznat je pod imenom „Plutajuća bašta“. Pored toga Kos je bogat arheološkim nalazištima iz helenskog, rimskog, vizantijskog i mletačkog perioda. No glavni adut Kosa su plaže: duge peščane plaže sa crnim ili zlatnim peskom, i male i zavučene šljunkovite uvale. Plaže na jugozapadnoj obali su jedne od najlepših na Dodekanizima a uvale na severozapadu su savršene za sportove na vodi. Grad Kos, koji je glavni i najveći grad na ostrvu, istovremeno je i turistički centar ostrva. Nudi odličan noćni život, dobar šoping, odlične taverne, i zanimljiva arheološka nalazišta. Gradom dominira tvrđava koju su 1315. podigli Vitezovi Svetog Jovana sa Rodosa. Rimske i grčke ruševine se mogu naći na svakom koraku, a ljubitelji antike ne treba da propuste arheološki muzej, čiji je najpoznatiji eksponat statua Hipokrita koji je rođen i živeo na Kosu (460-377 stare ere). Kardamena je drugo po veličini turističko naselje, na udaljenosti od 29 kilometara jugozapadno od grada Kosa do koga se može stići lokalnim autobusom, taksijem ili automobilom i 7 kilometara od internacionalnog aerodroma „Hipokrates“. Moderne kuće, hoteli i drugi smeštajni objekti prostiru se duž kristalnog zaliva sa prirodnim lepotama Kardamene i privlače brojne posetioce. Šetalište uz more i mala luka odakle trajekti svakodnevno saobraćaju do obližnjeg ostrva Nisiros, predstavljaju još jednu prednost svih turista koji ovo mesto biraju za svoj godišnji odmor. Kardamena je zadržala svoj tradicionalni šarm i nudi brojne turističke atrakcije, Apolonov hram, drevno pozorište i prelepu crkvu posvećenu Bogorodici.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Nedavno renoviran hotel samo za odrasle nalazi se u porodičnom vlasništvu. Nalazi se u centralnom delu turističke regije Psalidi i na oko 20 minuta šetnje (oko 1.5 km) od glavnog grada Kosa. Marina je od hotela udaljena 300 metara. Povezan je sa najvećom bicikističkom stazom na Dodekanezima koja omogućava svim ljubitelima bicikala da istraže lepote grada Kosa na potpuno drugačiji način. Međunarodni aerodrome je od hotela udaljen 25 kilometara.

Plaža:
Hotel se nalazi na 100 metara od peščano-šljunkovite plaže (prelazi se ulica)

Hotelski sadržaj: 
Lepo uređenim dvorištem sa puno mediteranskog rastinja dominira otvoren bazen pored koga se nalazi bar sa ležaljkama i suncobranima koji gosti hotela mogu da koriste besplatno. U okviru hotela se nalazi i recepcija koja radi 24h, restoran i a la carte taverna. Bežični internet dostupan na javnim mestima besplatno. Kućni ljubimci su dozvoljeni na zahtev. Visina naknade formira se u zavisnosti od pravila hotela. Sef je dostupan na recepciji (uz doplatu).

Sobe:
U sklopu hotela se nalazi 100 soba koje su raspoređene u glavnoj zgradi i annex zgradi. Sobe koje naša agencija ima u zakupu se nalaze u annex zgradi i nose standardne sobe eco sa delimičnim pogledom na more. Sobe u anenx delu površine su oko 18 m2 i kompletno će biti renovirane za sezonu 2023. U sobi se mogu smestiti dve odrasle osobe. Sve sobe imaju: kupatilo (tuš/wc), fen za kosu, SAT TV, mini frižider, Wi-Fi internet i balkon.

Usluga: Polupansion (doručak i večera – švedski sto).

Kontakt: www.palmbeach.gr
1. dan BEOGRAD – KOS
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata i 30 minuta ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Kos. Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan KOS
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. dan KOS – SAMOS – BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Čarter let za Beograd sa međusletanjem na ostrvo Samos. Obrok u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.

- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama