Hotel Palm World Resort & Spa Side

Side, Turska

Opis destinacije

Jedinstveno letovalište, smešteno na malom, ravnom, svega 300 m širokom i 800 m dugom poluostrvu. Nalazi se na samoj njegovoj ivicii sa obe strane je okruženo dubokim plavim Mediteranom. Glavne odlike ovog grada, udaljenog 75 km od Antalije, su brojne arheološke iskopine iz rimskog doba. Ova nekada mala ribarska luka je danas jedno od posećenijih letovališta u Turskoj. Side je jedan od najpoznatijih antičkih gradova u Turskoj, smešten na malom poluostrvu u Sredozemnom moru, na oko 75 km udaljenosti od Antalije. Prelepa obala mesta Side i njegove plaže, čine ga jednim od omiljenih turskih letovališta. Plaže u mestu Side poznate su kao istočna i zapadna plaža, obe su pešcane, prekrivene zlatnim peskom. Zapadna plaža nudi brojne mogućnosti za uživanje u sportovima na vodi, kao što su skijanje na vodi i parasejling, a organizuju se i čamac ture do vrlo dobrih mesta za ronjenje i pecanje. Priobalje je plitko, pa je dobar izbor za porodice koje letuju sa malom decom. Istocna plaža je manje prometna i manje razvijena u odnosu na zapadnu, u nekim delovima ona je kamenita, često pri ulasku u vodu.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
hotel Palm World Resort & Spa se nalazi u regiji Evrenseki. Udaljen je oko 7 km od grada Side, oko 57 km od aerodroma u Antaliji. Ima ukupno 196 smeštajne jedinice raspoređene u tri bloka.

Hotelska ponuda:
glavni restoran, riblji a la carte restoran, snek bar na plaži, lobi bar, bar pored bazena, disko klub, bazen za decu i odrasle, tobogan, tursko kupatilo, sauna, odbojka na plaži, stoni tenis, zabavni programi tokom dana, večernji šou programi, mini klub za decu 4-12 god, besplatan Wi-Fi internet u lobiju.

Plaža:
hotelska peščano-šljunkovita plaža je udaljena oko 400 m od hotela. Ležaljke, suncobrani i peškiri su uključeni u cenu.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
sobna usluga, masaža, bilijar, sportovi na vodi, wellness centar, salon lepote, kompjuterske igrice, usluge lekara, usluge čuvanja dece, telefon, fax, internet, usluge hemijskog čišćenja, šoping centar, rent a car, a la carte restoran (besplatno je samo jednom u toku boravka, uz rezervaciju unapred), sva uvozna i flaširana pića, sveže ceđene sokove, specijalna vina, sladoled, turska kafa, sva pića u disko klubu, sef u sobama, brži protok interneta.

Sobe:
centralna klima koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, SAT TV, sef (uz doplatu), mini bar (samo voda se dopunjava svaki dan), kupatilo, balkon ili terasa.
ROH (Run of the House) podrazumevaju tipove soba prema raspoloživosti. Standardne sobe su veličine cca 22 m2, economy sobe su veličine cca 20 m2  i nalaze se u prizemlju, Family sobe veličine cca 35 m2 imaju dve sobe povezane vratima, jedno kupatilo). Duplex sobe su veličine cca 30 m2, u prizemlju jedna soba i na galeriji jedna soba, nema vrata između, jedno kupatilo.
  
Ishrana:
all inclusive - "sve uključeno" - doručak, ručak, večera, užine po principu samoposluživanja, izbor više jela, bar na plaži od 10:00 h do 17:00 h, domaća bezalkoholna i alkoholna pića od 10:00 h do 24:00 h, po hotelskim terminima i pravilima.

https://www.palmworldside.com/tr 
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama