Hotel Park Imperial

Iskija, Italija

Opis destinacije

Neobičnim vulkanskim pejzažima, prorodnim termalnim izvorima i prelepim plažama, Iskija predstavlja pravi biser u Tirenskom moru. Ovo zavodljivo italijansko ostrvo u Napuljskom zalivu poznato je još od davnina po čudotvornim efektima vulkanskog blata i minerala. Iskija ima dugu tradiciju, bogato istorijsko nasleđe,specifične štimunge i autentičnu lepotu. Prošarana je mnogobrojnim uvalama, zalivima i prelepim peščanim plažama na kojima se u letnjem periodu mogu videti turisti iz svih delova sveta

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Cenu za ovaj aranžman možete dobiti na upit.

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO
– Smeštaj u hotelu; navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge.

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO
– Boravišna taksa – plaća se u agenciji prilikom rezervacije u iznosu navedenom u doplatama (ukoliko nije drugačije navedeno u doplatama), po osobi za navedeni broj noćenja; međunarodno putno zdravstveno osiguranje (više informacija možete dobiti u agenciji).
Lokacija
Hotel Terme Park Imperial smešten je mestu Forio, na samo 500 metara od prelepog zaliva Citara sa Posejdon vrtovima (oko 700 metara) i na oko 600 metara od slikovite plaže Cava dell’Isola. Od centra grada udaljen je oko 2 km do kojeg se lako može doći javnim prevozom (autobuska stanica 50 metara od hotela) ili prijatnom šetnjom.

Hotelski sadržaji
Recepcija, restoran, 2 termalna bazena , terasu za sunčanje sa ležaljkama i suncobranima, wellness centar sa saunom, turskim kupatilom, teretana, besplatan wi fi u zajedničkim prostorijama. Hotel je okružen prelepim vrtom odakle se može uživati u veličanstvenom pogledu na planinu Epomeo, koja se ističe kao tihi čuvar celog hotelskog kompleksa, stvarajući autentičnu atmosferu.

Smeštaj
Sve sobe imaju kupatilo , satelitsku TV, telefon, fen , sef (uz naplatu) i klimom (na raspolaganju od 15. juna do 15. septembra ).

Usluga
Polupansion

Plaža
Peščano -šljunkovita
Prvi dan Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe/ apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.

Drugi dan – predposlednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Noćenje.

Poslednji dan Napuštanje soba/apartmana do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom.
Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu poslovne banke na dan uplate. 

Plaćanje se može vršiti u gotovini, Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana
pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Rani booking, akcije...).

Platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro)

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANA
Akontacija 40% , ostatak - odloženo plaćanje čekovima građana , u tri jednake mesečne rate, bez kamate.

OLY

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama