Hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park

Hurgada, Egipat

Opis destinacije

Hurgada se nalazi na oko 5 sati vožnje (530 km) južno od Kaira. Najveca atrakcija je besprekorno čisto i toplo more. Od Nila je deli oko 150 km kamenite pustinje čiji vrhovi prelaze 1700 m. Širom grada nalazi se veliki broj restorana, radnji, barova, malih pabova i internet kafea. Podvodni svet je izuzetno bogat tako da je Hurgada popularna i kod ronilaca. Pored lepih plaža, interesantan je i mali arhipelag nenaseljenih koralnih ostrva sa prelepim podvodnim svetom.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
jedan od najvećih porodičnih hotela u Hurgadi, oko 900 m od plaže (gostima je na raspolaganju plaža hotela Dana Beach do koje saobraća besplatni hotelski šatl bus nekoliko puta dnevno). Udaljen je oko 20 km od centra Hurgade, 15 km od aerodroma. Hotel raspolaže sa 860 soba.

Hotelska ponuda:
recepcija, lobi, glavni restoran, a la carte restorani ( mediteranski, azijski, orijentalni, gurmanski) , nekoliko barova, bazeni, poznat kao najveći akvapark u Hurgadi, sa svojih 32 bazena i 35 vodenih tobogana i slapova za odrasle i decu, spa centar, internet.

Sadržaji za decu:
animacija za decu, dečiji klub, akva park.

Sportski sadržaji:
tereni za fudbal, mini golf, boćanje, odbojka na plaži, aerobik.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
jacuzzi, sauna, tursko kupatilo, parno kupatilo, masaže i ostali tretmani.

Smeštaj:
sve sobe imaju klima uredjaj, SAT TV, sef, telefon, ketler, wi-fi internet, kupatilo, fen, balkon ili terasa.

 Ishrana:
all inclusive – „sve uključeno“– doručak, ručak, večera, užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim pravilima (samoposluživanje, izbor više jela).
- Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama