Hotel Pickalbatros Palace Resort Hurgada

Hurgada, Egipat

Opis destinacije

Hurgada se nalazi na oko 5 sati vožnje (530 km) južno od Kaira. Najveca atrakcija je besprekorno čisto i toplo more. Od Nila je deli oko 150 km kamenite pustinje čiji vrhovi prelaze 1700 m. Širom grada nalazi se veliki broj restorana, radnji, barova, malih pabova i internet kafea. Podvodni svet je izuzetno bogat tako da je Hurgada popularna i kod ronilaca. Pored lepih plaža, interesantan je i mali arhipelag nenaseljenih koralnih ostrva sa prelepim podvodnim svetom.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
nalazi se na 12 km od Sakale, 7 km od Memše 10 km od aerodroma. Zauzima površinu od oko 72.000m² . Ima Privatnu peščanu plažu na kojoj je korišćenje ležaljki i suncobrana besplatno.

Hotelska ponuda:
hotel poseduje više restorana i barova, 4 otvorena bazena (3 za odrasle i 1 za decu) 2 bazena se greju zimi, 1 dečiji bazen sa 5 tobogana, dečiji klub (do 12 godina, otvoren 6 dana u nedelji), dečije igralište, Spa centar, teretanu, razne sportove na vodi, bilijar, stoni tenis, pikado, boćanje, teren za odbojku na pesku, fudbalski teren. Gosti hotela mogu koristiti mini golf , Aqua park i 2 teniska terena hotela Beach Albatros Resort.

Sobe:
Hotel poseduje 621 smeštajnu jedinicu u trospratnim zgradama. Sve sobe poseduju tuš/wc, minibar, ketler, fen za kosu, balkon ili terasu i klima uređaj.

Ishrana:
All Inclusive - – doručak, kasni doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima). 
- Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama