Hotel Remisens Lucija

Portorož, Slovenija

Opis destinacije

Portorož - ...u zagrljaju zimzelenog rastinja i tradicionalne istarske gostoprimljivosti, očekuje vas Portorož, elitno primorsko letovalište u Sloveniji. Grad u uvali piranskog zaliva, po svojim čarima i bogatoj banjskoj tradiciji, poznat je jos iz 13-og veka. Osnovan na bazi prirodnih lekovitih faktora (mediteranska klima, čist vazduh i morska voda), Portorož vas poziva da osetite autentičnost mediteranskog podnevlja i krenete na put nezaboravnih doživljaja. Kvalitetna hotelska ponuda sa termalno-rekreativnim i modernim talasoterapijskim centrom, bogato kulturno nasleđe, kongresne delatnosti, jedan od najpoznatijih yachting klubova u Evropi, kockarnice, izleti i druge aktivnosti privlače turiste tokom cele godine. Udaljenost od Beograda cca 650km. Marina Portorož je srednjoj Europi najbliže savremeno pristanište za jahte i idealno polazište za krstarenja među hiljadu ostrva Jadranskog mora. Zaštićena od vetrova u istočnom delu Piranskog zaliva, u sva godišnja doba nudi povoljne uslove za sigurnu plovidbu i amatersko jedrenje.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
hotel se nalazi u parku, u blizini Portoroške promenade i plaže.

Hotelska ponuda:
recepcija, restoran, bar, zatvoreni bazen sa morskom vodom, otvoreni bazen, igralište za decu, parking, veliki park, internet zajednickim prostorijama. Wellness & Spa Lucija: saune - finska, parna, infrared su uz doplatu. Kućni ljubimci su dozvoljeni uz obaveznu najavu hotelu i doplatu 20 evra dan, plaćanje na recepciji hotela. Gosti hotela Lucija mogu koristiti bazene hotela Metropol koji su otvoreni od 15.06-15.09.2019.

Sobe:
standardne sobe imaju: klimu, telefon, sef, kupatilo sa tušem, fen, TV sa kablovskim kanalima. Veličina17 m2. Porodične sobe su veličine 22 m2 i isto su opremljene kao standardne ali dodatno sadrže pomoćni ležaj (sofa) za 1-2 dece. Krevetac je dostupan za decu do 3 godine i plaća se 11 evra dnevno.

Ishrana:
polupansion, doručak/večera (samoposluživanje, izbor više jela).
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 
FT

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama