Hotel Salmakis Resort

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Bodrum je elitno tursko letovalište smešteno na živopisnom poluostrvu, na granici Sredozemnog i Egejskog mora izmedu Marmarisa i Kušadasija, a sam grad se nalazi na poluostrvu precnika 60 km. Bodrum je omiljeno Tursko letovalište, koje privlači pesnike, umetnike i turiste, ne samo iz Turske već i iz cele Evrope. U Bodrumu se nalazi i jedno od sedam svetskih čuda antičkog doba, grobnica kralja Mauzola, po kojoj je nastao nastao naziv, monumentalnih grobnica, mauzolej. Bodrum danas nosi reputaciju centra turske umetnosti, sa svojim mnogobrojnim galerijama i prijateljskom i pomalo boemskom atmosferom kojom grad odiše. Za ljubitelje noćnog života, tu je i plutajući disko Bodrum klub, veliki katamaran staklenog dna koji prima 2.000 ljudi, a oko 2 sata iza ponoći kreće na četvoročasovnu plovidbu.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel Salmaki Resort se nalazi iznad plaže sa pogledom na Bodrum i zaliv sa tvrđavom, 1, 5 km od centra grada Bodrum, 35 km od aerodroma. Hotel se sastoji od ššest zgrada, ima 213 standardnih soba.

Hotelska ponuda:
glavni restoran, a la carte restorani, pet barova, otvoreni bazen, unutrašnji bazen, sauna, tursko kupatilo, parno kupatilo, đakuzi, animacija, bežični internet u lobiju, frizer, prodavnice.

Sportske aktivnosti: tenis, odbojka na plaži, stoni tenis, bilijar, pikado.
Ponuda za najmlađe: bazen za decu, mini klub za decu od 4-12 godina, igraonica, dečije igralište, animacija.

Usluge i aktivnosti uz doplatu: uvozna pića i vina, sva pića posle 01:00h, sveže ceđeni sokovi, sva pića u Vitamin baru, mini bar (osim vode svaki dan), telefon, bilijar, tenis u noćnim terminima i oprema, fitnes, masaža, frizer, tretmani u salonu lepote, internet, provanice. Ležaljke, peškiri i suncobrani na plaži su besplatni. 

Standardne sobe (oko 25m2):
klima uređaj, SAT TV, telefon, wifi, sef, mini bar (mala flaša vode po osobi besplatno svaki dan), kupatilo, fen, većina soba ima balkon.  

Ishrana:
all inclusive – „sve uključeno“ (samoposluživanje – izbor više jela) prema hotelskim pravilima i terminima – doručak, ručak, večera, noćni obrok, snack, čaj, kafa, kolači, sladoled, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, sve po hotelskim terminima .

http://salmakishotel.com/ 
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama