Hotel Sami Beach

Bodrum, Turska

Opis destinacije

U antičkoj Grčkoj je bio poznat kao Halikarnas, a u srednjem veku kao Petronium. Nalazi se na poluostrvu Bodrum, u blizini severozapadnog ulaza u zaliv Gekova, nasuprot grckog ostrva Kos. Grad Bodrum ima preko 32.000 stanovnika i danas je poznati turistički i jahting centar. Gradom uverljivo dominira tvrđava Halikarnas, kao jedinstven primerak srednjovekovne arhitekture, koju su podigli vitezovi pridošli sa Rodosa. Tvrđava je nekada bila zatvor, a danas je pretvorena u podvodni arheološki muzej sa eksponatima koji datiraju još iz Bronzanog doba. U Bodrumu se nalazi i jedno od sedam svetskih čuda antičkog doba, grobnica kralja Mauzola, po kojoj je nastao nastao naziv, monumentalnih grobnica, mauzolej. Bodrum danas nosi reputaciju centra turske umetnosti, sa svojim mnogobrojnim galerijama i prijateljskom i pomalo boemskom atmosferom kojom grad odiše. Za ljubitelje noćnog života, tu je i plutajući disko Bodrum klub, veliki katamaran staklenog dna koji prima 2.000 ljudi, a oko 2 sata iza ponoći kreće na četvoročasovnu plovidbu.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja
Nalazi se na peščanoj plaži, 3 km od Bodruma, 40 km od aerodroma. Hotel se sastoji od dve zgrade,  jedne uz plažu i druge preko ulice. Hotel ima 151 sobu i renoviran je 2013. godine. 

Hotelska ponuda

glavni restoran i a la carte restoran, dva bara, otvoreni bazen i dečiji, bežični internet u lobiju, sportovi na vodi. Usluge i aktivnosti uz doplatu: sva pića posle 23:00h, korišćenje a la carte restorana drugi put, sef, mini bar, klima. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni. Peškiri se dobijaju uz depozit.

Smeštaj

Standardne sobe u glavnoj zgradi: klima uređaj, SAT TV, telefon, mini bar, kupatilo, fen, balkon.

Ishrana

All inclusive „sve uključeno“ - doručak, ručak, snek od 15:00-16:30, kafa i čaj 17:00-18:00h, večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, po hotelskim terminima (samoposluživanje - izbor višše jela). 
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama