Hotel Saphir

Alanja, Turska

Opis destinacije

Alanja (Alanya) je grad sa mnogo razlicitih lica. Grad Alanja smešten je u istocnom delu turske obale, odlikuju veoma izraženi kontrasti. Duge pešcane plaže i hladne planinske reke, drevne ruševine iz rimskog doba i moderni hoteli, Orijent i Evropa na jednom mestu. Neki Alanju zovu "Majorka turske obale".

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
hotel Saphir se nalazi na peščanoj plaži, u mestu Konakli, 12 km udaljen od grada Alanja, 110 km od aerodroma u Antaliji, hotel je renoviran 2013. godine. Sastoji se od glavne hotelske zgrade, Vila standard deluxe zgrade i kućica sa porodičnim velikim sobama. 

Hotelska ponuda:
glavni restoran sa otvorenim i zatvorenim delom (klimatizovan), dijetetski i vegetarijanski meni, dva a la carte restorana (uz rezervaciju i naplatu, ponedeljkom ne rade), šest barova, hamam, sauna, pikado dva otvorena bazena (375 m2 i 800 m2), jedan dečji bazen, jedan zatvoreni bazen, tri tobogana uz bazen, a dva sa mola uz more, teniski teren sa tvrdom podlogom, sala za igrice, disko, dečiji otvoreni bioskop 20.00-21.00h. 

Ponuda za najmlađe: 
mini klub za decu (4-10 god), radi u periodu 10:00-12:00 h i 14:30-17:30 h. 

Sportske aktivnosti: 
tenis, pikado, mini fudbal, odbojka, košarka, fitnes, stoni tenis, odbojka na plaži, bilijar, ronjenje. 

Usluge i aktivnosti uz doplatu: 
room servis, ceđeni sokovi, sladoled, čuvanje dece, servis za pranje rublja, masaže, frizer, sef u sobi, internet cafe, iznajmljivanje opreme za tenis, osvetljenje terena kao i časovi tenisa, spa, wellness, kozmetički salon, sportovi na vodi uz upotrebu motora, ronjenje, bilijar, telefon, fax, rent a car. 

Ležaljke, dušeci, suncobrani i peškiri su besplatni. 

Sobe: 
klima uređaj, TV, telefon, mini bar, sef (uz doplatu), kupatilo, fen, balkon ili terasa.Sobe u hotelu (glavnoj zgradi) su površine 22 m2 (hotelske standardne i hotelske quality standarde sobe). Vila Elite Junior sobe su površine 25 m2, dok su vila standard deluxe sobe površine 28 m2 i nalaze se u vilama.

Ishrana:
all inclusive - "sve uključeno" prema hotelskim pravilima - doručak, kasni doručak, ručak i večera po principu samoposluživanja, gozleme 10:00-17:00 h, noćni obrok 23.30-01:00 h, užina u Diamond restoranu 12:00-16:30 h, kafa, kolači 17:30-18:30 h, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića 10:00-24:00 h (barovi Diamond, Ottoman i Aqua), dok se pića u Lobby baru i diskoteci naplaćuju.
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama