Hotel Titanic Mardan Palace

Lara, Turska

Opis destinacije

Plaža Lara-Kundu se nalazi na južnoj obali Turske i jedna je od najpoznatijih plaža na turskoj rivijeri. Plaža Lara Kundu zvanično se zove plaža Kundu. Među turistima je poznato pre svega kao nastavak susedne plaže Lara, odakle je samo odvojen rečnom uvalom. Zbog toga mnoga imena hotela na plaži sadrže i reč "Lara". Plaža svetlo smeđeg peska, duga skoro šest kilometara, pomešana sa malim šljunkom, proteže se od istočne obale Antalije ka Beleku, uz put koji podseća na Las Vegas Strip, naročito noću: tu su impozantne hotelske zgrade koje su osvetljene i sijaju u mraku.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
hotel Titanic Mardan Palace 5* se nalazi u Lari, Kundu regiji. Hotel je otvoren 2009. godine a renoviran 2019. godine.  Hotel raspolaže sa 543 sobe na površini od 137.000 m2 i izlazi na peščanu plažu. Od aerodroma u Antaliji hotel je udaljen 15 km, dok je 5 km od Lare, 15 km od Beleka i 25 km od grada Antalije.

Hotelska ponuda:
gosti hotela imaju na raspolaganju piće dobrodošlice u hotelskom lobiju, recepcija, restoran, sedam a la carte restorana, snek bar, 23 bara u okviru hotelskog kompleksa, specijalni dečiji restoran, specijalne sobe za bebe, mogućnost za pripremu hrane za bebe i malu decu, igraonica, besplatan Wi-Fi internet, bioskop, večernji program.

Sportske aktivnosti:
otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, Aquariun bazen, Aqua Park, tursko kupatilo, sauna, fitnes, teniski tereni, odbojka na plaži, stoni tenis,  bilijar, kuglana, zabavni programi sa profesionalnim timom, mini klub sa programima za decu svih uzrasta, igralište.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
rent a car, telefon, fax, SPA centar, frizerski salon, servis za pranje rublja, butici, market, prodavnica nakita i srebra, suvenirnica, prodavnica kože, usluge lekara, usluga čuvanja dece, fotograf, cvećara, room service, privatni paviljoni su uz rezervaciju unapred, nargile, a la carte restorane (uz predhodnu rezervaciju), bar u Secret Tower-u, podrum vina, uslugu u privatnim paviljonima na plaži , sportovi na vodi, profesionalni fudbalski tereni, tereni za golf.

Plaža:
privatna peščana hotelska plaža sa ležaljkama, suncobranima i dušecima koji su besplatni. Privatni paviljoni su uz rezervaciju unapred i uz doplatu. 
 
Sobe:
klima uređaj, TV, Wi-Fi internet, telefon, sef, mini bar, ketler za kafu / čaj, bade mantil i papuče, kupatilo, fen, balkon ili terasa. Premium soba (pogled bazen / more), max 3 osobe, glavna zgrada, jedna soba sa dva standardna kreveta i sofa krevet. Deluxe soba, max 3 osobe, glavna zgrada, jedna soba sa dva standardna kreveta i delom za sedenje, đakuzi. Porodična soba - max 4 osobe, u glavnoj zgradi, dve spojene spavaće sobe sa ukupno četiri standardna kreveta (sa francuskim krevetom u jednoj sobi). Premium porodične sobe - max 4 osobe i beba, glavna zgrada, dve spavaće sobe odvojene vratima, deo za sedenje, dva kupatila. Pool Duplex suits - max 5 osoba i beba, glavna zgrada, na spratu spavaća soba sa francuskim krevetom i kupatilom, u prizemlju spavaća soba sa dva standardna kreveta, kupatilo, deo za sedenje, X Large mini bar, set za nespresso, velika terasa sa direktnim pristupom bazenu. Premium Pool Duplex suits - max 5 osoba i beba, glavna zgrada, na spratu su dve spavaće sobe odvojene vratima i u svakoj sobi je kupatilo, deo za sedenje i balkon, u prizemlju su mini kuhinja, trpezarijski sto, X Large mini bar,  set za nespresso i velika terasa sa direktnim pristupom bazenu. Grand Duplex Suit - max 5 osoba i beba, glavna zgrada na 5. spratu, na spratu su spavaća soba sa kupatilom i djakuzijem, a u prizemlju spavaća soba sa dva standardna kreveta, kupatilo, deo za sedenje, X Large mini bar, set za nespresso, balkon.

Ishrana:
golden inclusive - 24h usluga hrane i pića– doručak, kasni doručak, ručak, večera, (samoposluživanje, izbor više jela),  užine tokom dana, domaća i uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, specijalna hrana za decu i bebe na raspolaganju 24h, poslastičarnica, sladoled bar, voćni bufe, snek bar.

https://mardanpalace.titanic.com.tr/ 
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama