Infinity Blue Hotel

Hersonisos, Krit

Opis destinacije

Krit je najveće grčko ostrvo, peto po veličini u Mediteranu posle Sicilije, Sardinije, Korzike i Kipra. Nalazi se na raskrsnici između Evrope, Afrike i Azije. Zapljuskuju ga tri mora: Egejsko, Libijsko i Jonsko. Ostrvo je podeljeno u četiri regije. Regija Hanja se proteže na zapadu ostrva. Istoimeni grad je nekada bila glavni grad ostrva a danas je prelep turisitčki centar koga karakterišu uske ulice prepune taverni i prodavnica suvenira. Retimno se nalazi se u centralnom delu ostrva. Treći je po veličini grad na Kritu. Pošto se nalazi na pola puta od Hanje do Irakliona, venecijanski vladari su ga koristili kao odbrambenu stanicu za vreme nemira. Danas je moderan turistički centar s velikim brojem kvalitetnih hotela različitih kategorija i dobrim provodom. Iraklion je najveći grad i pokrajina na ostrvu sa oko 300 000 stanovnika. Četvrti je po veličini grad u Grčkoj, posle Atine, Soluna i Patre. Čuven je po Minosovim palatama Knosos i Festos. Glavnim trgom i ulicama grada prođe preko milion turista godišnje.Lasiti je na istoku ostrva. Regija je poznata po 10 000 vetrenjača, pećini Dikti u kojoj je po predanju rođen bog Zevs i palminoj šumi Vai. Glavni grad ove oblasti je Agios Nikolaos, a izgrađen je oko veštačkog jezera Vulismeni. Ovo je najmanja regija ostrva, ali čuvena po mitovima i legendama koji se za nju vezuju. Idealno je mesto za odmor

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Ovaj moderan hotel smestio se na kraju šetališta mesta Hersonisos. Nalazi se u njegovom mirnom delu, na svega 90m udaljenosti od peščano šljunkovite plaže. Glavni grad Heraklion udaljen je 25 km, a aerodrom 23 km. Hotel nosi oznaku „adults only“, te prima putnike iznad 16 godina. 

Plaža:
Hotel se nalazi na 90 metara udaljenosti od peščano šljunkovite plaže Hesonisosa. Suncobrani i ležaljke na plaži se doplaćuju.  Peškiri za bazen ili plažu su gostima na raspolaganju uz doplatu 2 evra dnevno.

Sadržaj hotela:
Od sadržaja gostima su na raspolaganju: 24h recepcija, restoran, bazen, ležaljke i suncobrani pored bazena, wi-fi, mali spa centar (dostupni spa i masaže uz doplatu), lift, servis pranja i peglanja veša (uz doplatu).

Sobe:
Gostima su na raspolaganju sobe tipa “standard” i “standard side sea view”. Sve sobe sadrže: bračni ili dva spojena ležaja, kupatilo sa tušem ili kadom, fen, SatTV, wi-fi, klima uređaj, telefon, mini frižider, ketler, balkon ili terasu. Sobe tipa “Standard” su kvadrature 21m2 sa pogledom na unutrašnju stranu dvorišta, dok su “standard side sea view” 25m2 i imaju delimičan pogled na more.

Usluga:
Polupansion. Obroci doručak i večera se služe po principu švedskog stoga - samoposluživanje.

Kontakt:
www.infinitybluehotel.gr

Napomena: 
Odlično pozicioniran hotel i preporuka za sve one koji žele da budu u centru svih dešavanja u letovalištu Hersonisos. Dobar odnos cene i kvaliteta.
1. dan BEOGRAD - KRIT
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Krit (oko 110 minuta). Mogućnost keteringa u avionu (uz doplatu). Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan KRIT
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. Dan KRIT - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Mogućnost keteringa u avionu (uz doplatu). Sletanje u Beograd. Kraj programa.

Organizator putovanja je dužan da obavesti putnike o tačnom vremenu leta, po dobijanju informacija od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja. Obaveza je putnika je da dostavi tačan broj mobilnog telefona, kako bismo bili u mogućnosti da ga obavestimo pozivom ili putem SMS poruke o tačnom vremenu leta, odnosno sastanku putnika. Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu, 24 sata pre poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati Organizatora putovanja.O satnici povratnog transfera putnike obaveštava predstavnik Organizatora putovanja.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama