Jaz Aquaviva Resort

Hurgada, Egipat

Opis destinacije

Hurgada je biser Egipatske obale, nalazi se na Crvenom moru koje turisti iz puno razloga zovu “More sa sedam boja”. Ima oko 150 hiljada stanovnika ali u ovom turističkom mestu živi i oko 10 hiljada stranaca koji se većinom bave turizmom. Prostire se na više od 50 km obale. Novosagrađeni hoteli koji svojom lepotom oduzimaju dah, u kombinaciji sa lokalnim načinom života daju pravu sliku Egipta. Crveno more na kome se nalazi grad jeste pravi mamac za turiste koji se profesionalno i amaterski bave ronjenjem. Idealna pozicija grada vam nudi mogućnost raznovrsnih izleta.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u zalivu Makadi, oko 30km od aerodroma i oko 35km od centra.

Opšti podaci
Hotel u ponudi ima 487 smeštajnih jedinica. Gosti hotela mogu da koriste sadržaje Makadi Water World aqua parka koji se prostire na površini od 40.000m² i ima preko 50 različitih vrsta tobogana za decu i odrasle. 

Za decu tu su aqua park, dečiji klub, animacija, bazeni. 

Plaža
Hotel ima svoju plažu sa postepenim ulazom u more od koje je udaljen oko 3km. Do plaže redovno vozi mini bus. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna za goste hotela. 

Smeštaj
Hotel u ponudi ima 487 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, sef, ketler, Wi-Fi internet, fen za kosu. 

Plaća se: mini bar, room service, telefon. 

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su užine i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima nekoliko restorana – Amaraya (glavni restoran), Courtyard, Paprika (italijanska kuhinja) i Felfela (egipatska kuhinja). Gostima je na raspolaganju i bar Liquid Loby Bar. 

Plaća se: a la carte restorani, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji
Usluga pranja i peglanja veša, doktor, prodavnice. 

Sport i zabava
Hotel u ponudi ima nekoliko bazena za decu i odrasle, Makadi Water World aqua park, teren za tenis, dnevnu i večernju animaciju, odbojku na plaži.

Plaća se: osvetljenje teniskih terena, sportovi na vodi. 

Spa & wellness
Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu. 

Plaća se: masaže, svi tretmani za negu lica i tela. 

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama