Kirman Calyptus Resort & Spa

Side, Turska

Opis destinacije

Side je turističko mesto poznato po dugim peščanim plažama, luksuznim hotelima i bogatom zelenilu. Side je jedan od najpoznatijih antičkih gradova, nalazi se na oko 75 km od aerodroma u Antaliji. U ovom gradiću možete pronaći brojne ostatke prošlosti, a jedna od posebnih atrakcija je upravo rimski amfiteatar koji je nekada mogao da primi do 20 000 gledalaca i koristio se za borbe gladijatora, a poznati su i vizantijska bazilika i hram Apolona i Atine. Regija koja se posebno izdvaja po svojoj prirodnoj lepoti jeste Sorgun, prepoznatljiva je po gustim borovim šumama i divnim peščanim plažama.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: 
Hotel se nalazi 60 km aerodroma u Antaliji, 5 km od Sidea. Izgrađen je 2021. godine i zauzima površinu od 25.000 m².

Plaža:
Hotel poseduje sopstvenu peščanu plažu, koje se nalazi na 450 m od samog hotela. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela.

Sobe:
Sastoji se iz glavne petospratne zgrade koja raspolaže sa: 353 standardne sobe (od toga su 5 za osobe sa posednim potrebama, max 3 osobe, 30 m²), 44 jednosobna junior apartmana (max 3+1 osoba, 30 m²) i 24 dvosobne porodične sobe (dve spavaće sobe odvojene vratima, max 4+1 osoba, 44 m²). Svaka soba ima: centralni klima uređaj, TV, telefon, mini bar (bezalkoholna pića - voda dnevno), sef (besplatno), internet wi-fi (besplatno), kupatilo, fen, balkon ili terasu.

Hotelski sadržaji:
Glavni i 2 a’la carte restorana (turski i mediteranski – jednom u toku boravak je besplatno uz obaveznu rezervaciju), 4 bara, 4 sale za konferencije, 3 spoljašnja bazena, 3 vodena tobogana, tursko kupatilo, teretana, sauna, vaterpolos, stoni tenis, pikado, animacija. Plaća se: doktor, frizer, spa centar, masaža, usluga pranja veša.

Način služenja obroka:
Švedski sto

Usled manjeg broja gostiju, hotel zadržava pravo da promeni način služenja hrane. Umesto švedskog stola, poslužuje se meni ili izbor više jela, što svakako neće uticati na kvalitet pruženih usluga.  

Kontakt: 
Tel: +90 242 743 07 43

www.kirmanhotels.com
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd - Antalija. Sletanje u Antaliju. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 7. 10. 11.14 DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8.11. 12. 15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Antalija – Beograd. Dolazak u Beograd

KRAJ PROGRAMA.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama