Kirman Hotels Sidera Luxury Spa

Alanja, Turska

Opis destinacije

Letovalište raskošne obale sa hotelima različih kategorija dostupnih većini ljubitelja kvalitetnog odmora. Direktan čarter let, pažljivo birani smeštajni kapaciteti, sjani uslovi plaćanja uz uštede u varijanti porodičnog letovanja. Letovalište koje gostima nudi mir i tišinu ali i vrhunsku zabavu ne samo u gradskom okruženju već i na fantastičnim krstarenjima Alanja je bez dileme jedan od najslikovitijih turističkih centara Turske s kilometrima dugim peščanim plažama od kojih se svojom lepotom izdvaja ona s imenom Kleopatra. U senci borove šume je bezbroj hotela uglavnom na obali ili u njenoj neposrednoj blizini. Najveći broj plaža okružen je šetalištima usmerenim ka centru grada. Grada, kojim dominira Crvena kula s pogledom na okolinu nalik onom s razglednica. Uveče, Alanja nudi raskošnu paletu dobrog uživanja od koncerata na gradskom trgu do uvek zanosnog trbušnog plesa u ekskluzivnim barovima i restoranima. Ovo tursko letovalište gostima daruje i užitak u nezaboravnim krstarenjima duž raskošne obale kao i svu lepotu ličnog uzbuđenja zarad direktnog susretanja sa istorijom i arheološkim lokalitetima.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel se nalazi na 90km od aerodroma u Antaliji, 100km od centra Antalije, 33km od centra Alanje, 20km od mesta Side, na samoj obali mora. Hotel je otvoren 1998. godine, a renoviran 2015. godine i nalazi se na površini od 14.000 m².

Plaža:
Sopstvena peščano-šljunkovita. Ležaljke (besplatno-na plaži i kod bazena), suncobrani (besplatno-na plaži i kod bazena), peškiri za plažu (besplatno). Bar na plaži.

Sobe:
Sastoji se od petospratne zgrade (90% soba je sa pogledom na more), u kojoj ima 327 standardnih soba (od kojih su 2 za osobe sa invaliditetom, max 3+1 osoba, površine 28 m²).
Svaka soba ima: kupatilo, fen za sušenje kose, centralni klima uređaj, SAT TV, telefon, mini bar (besplatno), sef (plaća se), balkon ili terasa, bežični internet (besplatno). 

Hotelski sadržaj:
Glavni restoran, vegetarijanski meni, dijetetski meni, 3 a la carte restorana (plaćaju se), 6 barova, spoljašnji bazen, unutrašnji bazen, 3 vodena tobogana , SPA centar, prodavnice, bežični internet u lobiju, konferencijska sala, tursko kupatilo, teretana, aerobik, akvabik, jacuzzi, odbojka na plaži, mini fudbal, košarka, stoni tenis, pikado, sportovi na vodi bez motora, animacioni program, diskoteka (ulaz), teniski teren, dečiji meni u restoranu, dečiji bazen, mini klub (4-12 godina). Plaća se: masaža, sauna, parno kupatilo, internet kafe, bilijar, škola tenisa, osvetljenje teniskih terena, iznajmljivanje teniskih reketa i loptica, motorni sportovi na vodi, usluge frizera, doktora i dadilje.

Način služenja obroka:
Švedski sto.
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd - Antalija. Sletanje u Antaliju. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 7. 10. 11.14 DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8.11. 12. 15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Antalija – Beograd. Dolazak u Beograd

KRAJ PROGRAMA.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama