Kotva Hotel

Sunčev Breg, Bugarska

Opis destinacije

Sunčev breg je najveće letovalište na bugarskom primorju. Najveće, najdinamičnije, napoznatije i najpopularnije, nalazi se u na jugoistoku Bugarske u zalivu između Nesebara i Sveti Vlas, nekih 30-ak kilometara od Burgasa. Od granice na Gradini, tj. Kalotini, u zavisnosti od gužve, koja u letnjim danima ume da bude od 30 do 120 minuta, treba vam opuštenom vožnjom oko 6 sati da stignete . Dočekaće vas plaža dugačka oko 10 km koja je na nekim mestima široka i do 100 m.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel Kotva nalazi se u južnom delu, na oko 3km od centa Sunčevog Brega, na oko 300m od plaže i oko 1.5km od centra Nesebra. Hotel svojom lokacijom i širokom ponudom usluga i zabave, predstavlja savršeno je mesto za odmor.

Hotelski sadržaj:
Hotel se sastoji od 2 medjusobno povezane zgrade i poseduje: recepciju, restoran, a la carte restoran, lobby bar, pool bar, snack bar, menjačnicu, sef na recepciji (uz doplatu), Wi-Fi internet, konferencijsku salu sa pratećom opremom, parking (do popune mesta, uz doplatu), saunu, fitness, medicinsku ambulantu, spoljašnji bazen sa odeljkom za decu, dečiji bazen, mini aqua park, tobogan, bilijar, stoni tenis, dečiji program zabave.

Sobe:
Hotel poseduje 471 kompletno opremljenih soba i apartmana. Sve sobe i apartmani poseduju: odgovarajući broj ležajeva, TV, telefon, mini-bar ili frižider, klimu, Wi-Fi internet, kuvalo za vodu, kupatilo sa tušem, fen za kosu, balkon. Sobe mogu imati fotelju ili sofu na razvlačenje kao dodatni ležaj.

Usluga:
Usluga je na bazi noćenja sa doručkom ili all inclusive (doručak ili all inclusive - švedski sto).
1.dan
Dolazak u izabrani hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h). Slobodno vreme. Noćenje.

2. do pretposlednji dan
Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

Poslednji dan
Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu (napuštanje hotelskih soba do 10:00h).
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama