Lion Hotel

Bansko, Bugarska

Opis destinacije

BANSKO je romantičan i idiličan gradić sagrađen u starom balkanskom arhitektonskom stilu. Predstavlja jedinstveno arhitektonsko i prostorno rešenje koje svojim izgledom oponaša tradicionalan izgled starih bugarskih varoši sa katakteristčnim planinskim kućicama od drveta, uskim kaldrmisanim ulicama malim slikovitim trgovima,crkvama i mehanama. Najpopularniji i najkvalitetniji ski centar u jugoistočnoj Evropi. Slikovit i autentičan planinski gradić u jugozapadnom delu Bugarske, Bansko je smešten na obodu planine Pirin 155 km udaljen od glavnog grada Bugarske Sofije 300km od Niša i 540km od Beograda. Planina Pirin spada u red svetskih prirodnih dobara pod zaštitom UNESCO-a. Kvalitetno uređene staze i moderna infrastruktura čine Bansko najkvalitetnijim ski centrom u Bugarskoj.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel Lion Bansko se nalazi oko 700m od ski lifta i oko 1200m od starog grada Bansko. Komforan hotel u kome su idealno smešteni luksuz i udobnost.

Hotelski sadržaj:
Hotel poseduje: recepciju, restoran, a la carte restoran, tavernu (mehanu), loby bar, sef na recepciji (uz doplatu), menjačnicu, parking (do popune mesta), garažu (uz doplatu), bazen, fitness, saunu, parno kupatilo, relax sobu, jacuzzi, konferencijsku salu, perionicu rublja, ski depo, internet. Hotel ima organizovan transfer do gondole prema rasporedu hotela.

Sobe:
Hotel ima 190 soba i apartmana. Sve sobe i studija poseduju: odgovarajući broj ležajeva, TV, telefon, mini-bar, Wi-Fi internet, kupatilo, klimu, fen za kosu, neke sobe imaju terasu. Pored standardnih soba, gostima su na raspolaganju i apartmani koji imaju još i sofu na razvlačenje, čajnu kuhinju, frižider.

Usluga:
Usluga je na bazi polupansiona (doručak i večera - švedski sto).

Kontakt:
www.hotelslion.bg/bansko 
1.dan
Dolazak u izabrani hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h). Slobodno vreme. Noćenje.
2. do pretposlednji dan
Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.
Poslednji dan
Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion (napuštanje hotelskih soba do 10:00h).
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama