Mendos Garden Exclusive

Fetije, Turska

Opis destinacije

Fetije, popularno letovalište, nalazi se južno od Mamarisa u predivnoj borovoj šumi sa izlazom na jednu od najlepših plaža Turske – Oludeniz, plava laguna, zvanično najlepša i najslikanija plaža ovog dela Mediterana. Aerodrom Dalaman je udaljen 60km. Blizu grada se nalaze ostaci tvrđave koju su izgradili vitezovi sa Rodosa (15. vek). Noćni život, kao i u većini turskih primorskih gradova, pruža dobre mogućnosti za zabavu, od barova sa orijentalnom muzikom i zavodljivim plesom trbušnih plesačica, do moderno uređenih diskoteka.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel je udaljen 40 km od aerodroma Dalaman, 5 km od Fetija, u mestu Čališ. Hotel je izgradjen 1989. godine, renoviran 2010. godine. Zauzima površinu od 5.500 m².

Plaža:
Hotel od plaže razdvaja šetalište. Gradska, peščano-šljunkovita plaža. Plaćaju se suncobrani i ležaljke.

Sobe:
Hotel ima 68 standardnih soba (max 3 osobe, 18 m²). Sve sobe su klimatizovane, imaju balkon ili terasu, TV sa satelitskim kanalima, sef (plaća se), mini bar (prazan), telefon i fen.

Hotelski sadržaji:
Glavni restoran, 2 a la carte restorana (turski i internacionalni), 3 bara, 2 spoljašnja bazena sa delom za decu, bilijar, stoni tenis, košarka, sportovi na vodi, animacija, bežični internet, masaža, doktor i servis za pranje veša.

Način služenja obroka:
Švedski sto

Kontakt:
Tel: +90 252 622 11 48
Fax: +90 252 622 11 47
www.hotelmendos.com
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd – Bodrum/Dalaman. Sletanje u Dalaman. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. –10. DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

11. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Dalaman – Beograd. Dolazak u Beograd.

KRAJ PROGRAMA.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama