Monte Casa Hotel

Petrovac, Crna Gora

Opis destinacije

Primorsko mesto koje datira još iz rimskog doba odlikuje se blagom mediteranskom klimom sa skoro 300 sunčanih dana u godini. Jedno vreme nosio je naziv Castel Lastva po tvrđavi Castio. Brojni zalivi, duge plaže i male peskovite uvale, nalepše su u ovom delu Jadrana. Petrovac ukrašavaju masline, narandže, lovor, limuni, leandri. Svi oni koji su otkrili draži porodičnog letovanja, prostranstvo plaža i mir koji Petrovac nudi svojim gostima, vraćali su se ponovo.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel se nalazi u Crnoj Gori na samoj obali Jadranskog mora u jedinstvenom po svojoj lepoti, tihom i prijatnom mestu - Petrovac.

Hotelski sadržaj:
Restoran se nalazi na 2.spratu hotela sa oko 150 mesta. Restoran ima izlaz na predivnu terasu, gde možete probati mnogobrojna primamljiva jela evropske, ruske i crnogoske kuhinje. U hotelu se nalaze i 2 bara, gde ćete bez sumnje osetiti atmosferu neuobičajenog komfora i prvoklasnog servisa i gde možete obradovati sebe bilo kojim pićem po Vašem ukusu. Hotel raspolaže otvorenim bazenom gde je za goste hotela korišćenje ležaljki, suncobrana i peškira besplatno. U Hotelu je dostupan besplatan bežični internet, kako u sobama, tako i u javnim prostorijama.
Hotel ima jedinstven Spa & Wellness Centar, koji gostima nudi raznovrsne tretmane, namenjene relaksaciji, pružanju medicinskih konsultacija, a takođe i svih sredstava i metoda koje služe održavanju Vaše lepote i zdravlja. Spa zona uključuje mogućnosti korišćenja tretmanskih soba, solarijuma, tradicionalnih i istočnih masaža, posetu "Spa oaze" i njenih posebnih delova finske i turske saune, aroma saune, tepidarijuma, jakuzzi-ja i tuševa zadovoljstva. U Wellness zoni se nalazi: finska i turska sauna, zatvoreni bazen, fitnes centar opremljen Tahno Gym opremom, salon lepote i Cosmetic shop. Predviđeni izbor postojećih Spa tretmana obezbediće Vam ne samo veliko zadovoljstvo, već će Vam pokazati i brz rezultat posle njihove primene.
Hotel poseduje i parking za goste hotela (uz doplatu).

Sobe:
Hotel raspolaže sa 63 komforne sobe, koje razlikuju nijanse visoko istančanog stila. Hotel poseduje pet različitih vrsta soba: Standardne, Studio, Family, sobe za osobe sa posebnim potrebama i sobe kategorije Lux. 70% soba ima pogled na more. Sve sobe su opremljene: klima uređajem, sefom, telefonom, mini-barom, fenom, televizorom (LCD). Svaka soba ima terasu ili balkon, kupatilo sa tuš kabinom i kadom, a radi prijatnosti i udobnosti gostima su na raspolaganju papuče i bade mantil. Predviđeno je svakodnevno raspremanje soba i večernji servis.

Usluga:
Usluga na bazi noćenja sa doručkom (doručak - švedski sto). Mogućnost doplate za polupansion ili pun pansion.

Kontakt:
www.montecasa.com

Napomena:
Monte Casa je hotel namenjen gostu koji traži visoko kvalitetan odmor u komfornom i raskošnom mestu, gde će mu biti pružen visok nivo usluge.
1.dan
Dolazak u izabrani hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h ili kasnije). Slobodno vreme. Noćenje.

2. do pretposlednji dan
Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

Poslednji dan
Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu. Napuštanje hotelskih soba do 10:00h.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama