NG Phaselis Bay

Kemer , Turska

Opis destinacije

Kemer je primorski grad na 43 km zapadno od same Antalije. Ima 33 000 stanovnika, od čega 11 700 živi u samom Kemeru, a ostala važnija mesta su Beldibi, Gojnuk, Čamjuva, Kiriš i Tekirova. Glavna karakteristika Kemera su harmonično ukombinovane prirodne lepote: more, planine i borove šume. Obala od Beldibija do Tekirove obiluje netaknutim šljunkovitim plažama u zalivima. U okolini Kemera ima puno toga i za one koji vole avanturu i obilaske, pa treba izdvojiti Gojnuk kanjon, Ulupinar, Olimpos, Fazelis…. Sam grad Kemer obiluje klubovima, barovima, restoranima, plažama sa plavom zastavicom i jaht marinom od 320 vezova.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel se nalazi 52 km od aerodroma u Antaliji, 5 km od Kemera, u mestu Gojnuk, na samoj obali mora. Hotel je izgrađen 2021. godine i zauzima površinu od 71.000 m².

Plaža:
Hotel poseduje sopstvenu peščano-šljunkovitu plažu, gde su ležaljke, suncobrani, peškiri i bar na plaži besplatni za goste hotela.

Sobe:
Hotel se sastoji od glavne zgrade i 2 Hillside zgrade. U glavnoj zgradi se nalaze: deluxe sobe (sobe mogu imati francuski ležaj ili 2 odvojena kreveta + pomoćni ležaj, max 2+2 osobe, 42 m2), deluxe porodične sobe (max 4+1 osoba, 60 m2). U Hillside zgradama se nalaze: superior sobe (max 2+1 osoba, 30 m2) i porodične sobe (2 spavaće sobe odvojene vratima, 1 bračni i 2 odvojena kreveta, max 4 osobe, 60 m2). Svaka soba ima: kupatilo, fen za sušenje kose, centralni klima uređaj, sef (besplatno), telefon, TV, mini-bar (besplatno), balkon.

Hotelski sadržaj:
Glavni i 6 a’la carte restorana (riblji, turski, steak, mediteranski, suši i roštilj), dijetalni meni, 9 barova, 3 konferencijske sale, bioskop, 3 unutrašnja (od toga su 2 za decu), akvapark sa 11 tobogana, 7 spoljašnjih bazena, spa centar, akvabik, step-aerobik, joga, teretana, teniski teren, iznajmljivanje teniskih rekvizita, stoni tenis, odbojka na pesku, pikado, tenis na plaži, fudbal na plaži, košarka, video-igre (PlayStation), časovi plesa (trbušni ples, zumba i hip-hop), boćanje, uživo muzika, diskoteka, animacija, dečije igralište, dečija diskoteka, 2 dečija bazena, dečiji vodeni park, 3 dečija kluba (mini od 4-8, junior od 9-12 i klub za tinejdžere od 13-17 godina), dečiji meni i dečiji restoran, game centar, trampoline i tematske igre na otvorenom. Plaća se: doktor, foto-studio, frizer, osvetljavanje teniskih terena, časovi ronjenja, plivanja i tenisa, časovi jedrenja na dasci, skijanje na vodi (kurs i iznajmljivanje), fitnes program, džet-ski, parasailing, motorizovani sportovi na vodi, iznajmljivanje bicikala i automobile, usluga pranja i hemijskog čišćenja veša.

Način služenja obroka:
Švedski sto

Kontakt:
Tel: +90 242 82 40 707

www.ngphaselisbay.com

Napomena:
Novoizgrađeni hotelski kompleks koji je okružen šumom i sa mnoštvo zanimacije za decu, pa je samim tim pogodan za porodice sa decom
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd - Antalija. Sletanje u Antaliju. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 7. 10. 11.14 DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8.11. 12. 15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Antalija – Beograd. Dolazak u Beograd

KRAJ PROGRAMA.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.