Orka Lotus Beach

Marmaris, Turska

Opis destinacije

Marmaris je deo Likijeske rivijere prepoznatljive po dugim peščanim plažama i šumovitom zaleđu uz malu magiju božnastvenog turističkog gradića Ičmelara. Marmaris je udaljen oko 130 km od aerodoma u Bodrumu i oko 90 km od aeordroma u Dalamanu. Nalazi se na severozapadnoj strani od ostrva Kos u Grckoj, a do susednog grčkog ostrva Rodosa je nepun sat vožnje hidrogliserom. U gradu živi preko 28.000 stanovnika. Od starog dela grada, uz peščanu plažu, pruža se dugo šetalište uz koje se nižu hoteli, restorani, barovi i prodavnice koje zadovoljavaju svačiji ukus. Posebno je poznata Ulica barova u samom centru gde se nalaze na desetine klubova i diskoteka sa najrazličitijim programima i sadržajima.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel je udaljen 90 km od aerodroma Dalaman, 150 km od bodrumskog aerodroma, 6 km od Marmarisa i 2 km od Ičmelera. Izgradjen je 2015. godine. Zauzima površinu od 60.000 m².

Plaža
Sopstvena, peščana plaža. Ležaljke, suncobrani, madraci i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela.

Sobe
Hotel ima ukupno 441 sobu, od toga 318 standardnih soba (max. 2+2 osobe, 26-28 m²), 43 superior soba (2+2 osobe, 36 m²) i 80 family soba (max. 4 osobe, 40-55 m²). Sve sobe su klimatizovane, imaju balkon ili terasu, LCD TV sa satelitskim kanalima, bežični internet, mini bar, telefon, sef i fen. U superior sobama imaju bade mantil i papuče, DVD, ketler i set sa kafom i čajem.

Hotelski sadržaji
Glavni restoran, 4 a la carte restorana (kineski, italijanski, stek i riblji), 6 barova, 5 spoljašnjih bazena, 5 tobogana, unutrašnji bazen, teniski tereni, stoni tenis, stoni fudbal, pikado,boćanje, odbojka na plaži, gimnastika u vodi, sportovi na vodi, igralište za decu, mini disko, dečiji klub, čuvanje dece, animacija, biblioteka, tursko kupatilo, sauna, masaža, kozmetički salon, frizer, doktor, servis za pranje veša i prodavnice.

Način služenja obroka
Švedski sto.

Usled manjeg broja gostiju, hotel zadržava pravo da promeni način služenja hrane. Umesto švedskog stola, poslužuje se meni ili izbor više jela, što svakako neće uticati na kvalitet pruženih usluga.  

Kontakt
Tel: +90 252 455 50 50
Fax: +90 252 455 50 65
www.orkalotusbeach.com


Napomena
Nov, luksuzan hotel, na odličnoj lokaciji. Preporuka za sve tipove gostiju.
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd – Bodrum/Dalaman. Sletanje u Dalaman. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. –10. DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

11. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Dalaman – Beograd. Dolazak u Beograd.

KRAJ PROGRAMA.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama