Palmon Bay Hotel and Spa

Igalo, Crna Gora

Opis destinacije

Igalo i njegov neporedni sused Herceg Novi sklonjeni su u predivnom malom zalivu na jugozapadnoj obali Bokokotorskog zaliva u podnožju planine Orjen (1894 m). Ovo mesto je bilo glavna raskrsnica civilizacija. Stari Grci, Rimljani i Iliri imali su svoja naselja u zalivu kao i na susjednim brdima. Danas u gradiću Igalo, mnogi traže izlečenje u lekovitom munju i mineralnim izvorima. Prošloga veka izvršeno je ispitivanje igaljskog blata u laboratoriji poznatog francuskog lečilišta Viši („Vichy“), koje je definitivno potvrdilo njegovu izuzetnu lekovitost.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Palmon Bay Spa (ex hotel Centar) je novi moderan hotel koji se nalazi u Igalu, u blizini morske obale i sopstvene plaže. Hotel je na samom šetalištu i uredjenom stazom se lako stiže do centra mesta.

Plaža:
ispred hotela je plaza na kojoj su ležaljke i suncobrani koji se mogu iznajmiti.

Hotelski sadržaji:
Hotel je praktično nov, sa dozidanim krilima i spoljašnjim bazenom koji se nalazi izmedju hotela i plaže. Gostima su na raspolaganju: Spa centar, teretana, sala za konferencije, unutrašnji bazen, mali spoljašnji bazen za decu, restoran sa cca 350 mesta, spoljni bar, kafeterija, a la carte restoran na krovnoj terasi sa predivnim pogledom na ulaz u Bokokotorski zaliv, sopstvenu plažu sa ležaljkama i suncobranima.

Sobe:
sobe su rasporadjene u dva hotelska krila. Hotel ima moderno opremljene klimatizovane sobe sa SAT Tv-om, kupatilom i terasom , a mnoge od njih su sa pogledom na more il i bočnim pogledom na more (agencija ne može uticati na poziciju sobe).

Usluga:
Usluga na bazi noćenja sa doručkom (doručak - švedski sto).

Kontakt:
www.palmonbayspa.com 
1.dan
Dolazak u izabrani hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h ili kasnije). Slobodno vreme. Noćenje.

2. do pretposlednji dan
Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

Poslednji dan
Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu. Napuštanje hotelskih soba do 10:00h.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama