Papillon Aysha Hotel

Belek, Turska

Opis destinacije

Idelana destinacija kako za vrhunski porodični odmor tako i za one koji na letovanju traže doživljaj više. Sva zadovoljstva na jednim mestu uz duge peščane plaže i terene za rekraciju s atraktivnim akva parkovima kao i spa i welnes centrima. Belek je drugo ime za moderno i luksuzno letovalište. Ukras je Antalijskog zaliva i idealno mesto za miran odmor u okruženju mediteranske vegetacije. Brojni istorijski lokaliteti u blizini čine ga posebno zanimljivim i privlačnim za ljubitelje antičke kulture. Hoteli iz naše ponude, okruženi borovim i kedrovim šumama, odišu luksuzom i bogatstvom ponude. Šetališta uokvirena mirisom cveća, prelepe peščane plaže sa suncobranima i ležaljkama, bazeni za decu i odrasle, tobogani i akva parkovi, tereni za rekreaciju, spa i welnes centri, butici i brojni restorani, fascinantan izbor jela i pića, kao i mogućnost uživanja u drugim brojnim i izazovnim sadržajima, pretvoriće vaš boravak u ovom delu Turske u istinski doživljaj.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel se nalazi 35 km od aerodroma u Antaliji, 45 km od centra Antalije, a 4 km od centra Beleka i na samoj obali mora. Otvoren je 2001. godine, a renoviran 2014. godine i nalazi se na površini od 60.000 m².

Plaža:
Hotel ima sopstvenu peščanu plažu. Ležaljke, suncobrani, dušeci kao i peškiri za plažu su ukljuceni u cenu.

Sobe:
Hotel ima Glavnu zgradu i vila deo. U glavnoj zgradi hotel raspolaže sa 286 standardnih soba (max 3 osobe, 28 m²), 3 sobe za osobe sa posebnim potrebama, 12 jednosobnih executive soba (max 2 osobe, 40 m²) i 4 trosobne king suite sobe (max 4 osobe, 128 m²). U bungalov delu se nalaze: 56 dvosobnih select soba u Select Villa delu (max 3+1 osobu, 40 m²). Svaka soba ima: kupatilo, fen za sušenje kose, papuče i bedematil, centralni klima uređaj u glavnoj zgradi, individualna klima u villa delu, televizor, bežični internet (besplatno), telefon, mini bar (besplatno), sef (besplatno), balkon, room service (dodatno se plaća).

Hotelski sadržaji:
Glavni i 5 a’la carte restorana (italijasnki, riblji, turski, meksicki, azijski restoran besplatno jednom u toku boravka uz rezervaciju), dijetalni meni, 6 barova, besplatan internet, 7 konferencijskih sala (25-750 osoba), unutrašnji bazen (samo zimi), 5 spoljašnjih bazena, 5 vodenih tobogana, 6 fudbalskih terena, 2 teniska terena, iznajmljivanje teniskih rekvizita, osvetljavanje teniskih terena, teretana, spa centar, sauna, tursko kupatilo, parna soba, aerobik, akvabik, odbojka i fudbal na pesku, boćanje, košarka, stoni tenis, diskoteka, muzika uživo, animacija, 2 dečija klub (mini 4-12 i teen 13-16 godina), dečije igralište, dečija diskoteka, dečiji meni, dečiji bazen i dečiji vodeni tobogan. Plaća se: dadilja, doktor, masaža, internet kafe, bilijar, kuglanje, časovi tenisa, surfovanje (uz licencu), ronjenje, motorni sportovi na vodi, usluga pranja veša i hemijskog čišćenja.

Način služenja obroka: 
Švedski sto
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama