Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel se nalazi u mestu El Arenal, 7 km od aerodroma i 15km od grada Palme. Šoping i mnogobrojni turistički sadržaji su na 400 metara udaljenosti od hotela.

Plaža: 100 metara od peščane plaže.

Hotelski sadržaj: 
Hotel poseduje recepciju, 2 restorana, 3 bara, bazen, klima, lift, wi fi, parking, spa centar,sef, TV sala, terasa za sunčanje, prostorija za odlaganje prtjaga, solarijum, fitnes centar. Golf tereni se nalaze na 3km od hotela I koriste se uz doplatu.

Sobe:
Sve sobe u hotelu poseduju: klima uređaj, SAT TV, mini bar, sef (uz doplatu), kupatilo (tuš/kada), fen, pribor, telefon, balkon. Sve poseduju francuski ležaj ili dva standardna ležaja i maksimalni kapacitet je 2 osobe u sobi.

Usluga: Noćenje sa doručkom (švedski sto – samoposluživanje)

Napomena: Dozvoljen boravak isključivo odraslim osobama.

Kontakt
www.hotelplayagolf.com
1. dan BEOGRAD - MAJORKA
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera agencije BIG BLUE minimum dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan let redovnom linijom kompanije Air Serbia za Majorku (2 sata i 30 minuta). Na letu, putnicima će biti posluženo osveženje u vidu vode i grickalica. Transfer do hotela. Smeštaj u izabranom hotelu. Noćenje.

2. do 7/10/11. dan MAJORKA
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

8/11/12. dan MAJORKA - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan let redovnom linijom kompanije Air Serbia za Beograd. Na letu, putnicima će biti posluženo osveženje u vidu vode i grickalica. Sletanje u Beograd. Kraj programa.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama