Prag

Prag, Češka

već od 139€

Opis destinacije

Još od srednjeg veka, Prag se smatra jednim od najlepših evropskih gradova. Često ga nazivaju zlatnim gradom zbog bogate istorije i laskave titule stecišta kulturne elite.U njemu su živeli i radili Mocart, Betoven, Kafka... koji su, očarani njegovom lepotom, lako nalazili inspiraciju za svoja remek dela.Danas je Prag evropska metropola, grad pun života, pun mogućnosti za kvalitetan provod, od tržnih centara do bezbroj pivnica i restorana u kojima se služi čuveno češko pivo. U Prag se ne ide jednom – u Prag se ide uvek!

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Novogodišnja čarolija u Pragu sa fakultativnim obilascima:
KRSTARENJE VLTAVOM - KARLOVE VARI - DREZDEN
PAKET ARANŽMAN 6 DANA: AUTOBUSKI PREVOZ + SMEŠTAJ NA BAZI 3 NOĆENJA S DORUČKOM

Cene su izražene u Eur po osobi
TerminHotelCena AranžmanaPromo Cena
01.01.2023. - 06.01.2023.
Hotel Krystal 3*179€139€
Hotel Rezidence Emmy 4*179€139€
-Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate-

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
- Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu,
- Smeštaj u hotelu  3* u 1/2 ili 1/3 sobama na bazi 3 noćenja sa doručkom (kontinentalni),
- Usluge vodiča i pratioca grupe,
- Agencijske usluge

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
- međunarodno putno zdravstveno osiguranje (putno osiguranje se preporučuje za ulazak na teritoriju zemalja EU, te putnici sami snose odgovornost da u slučaju neobezbedjenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procene graničnih vlasti, budu sprečeni da uđu na teritoriju istih)
- Individualne troškove putnika
- Boravišna taksa 2eur po osobi po noći
- Doplata za 1/1 sobu

Fakultativne izlete:
- Karlove Vari - 25 evra odrasli/15 evra deca
- Poseta Drezdenu - 30 evra odrasli/20 evra deca
- krstarenje Vltavom 1h - 15 evra/10 evra deca
Hotel Krystal 3* centrum-krystal.cz/cs/
Hotel Krystal nalazi se u Pragu u širem centru grada, odlično je povezan javnim prevozom sa centrom grada. Sobe su 1/2 i 1/3 opremljene kupatilom, fenom za kosu, televizorom i telefonom. Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola. Sve sobe imaju funkcionalno uređen enterijer. Sadrže TV i sopstveno kupatilo sa tušem. Hotel ima foaje i bar. Doručak je na bazi švedskog stola.

Hotel Rezidence Emmi 4* rezidenceemmy.com/en/rooms/
Hotel Rezidence Emmy u Pragu je savremeno opremljen hotel sa četiri zvezdice. Idealno je lociran u mirnom stambenom delu Praga 4, u neposrednoj blizini Kunratičke šume i Instituta za kliničku i eksperimentalnu medicinu, sa lakim pristupom centru Praga.
Sve standard sobe poseduju besplatan Wi-Fi, TV sa satelitskim kanalima, radni sto, telefon, fen za kosu, frižider ili mini bar.
1. DAN BEOGRAD - NOVI SAD
(Nova Godina Prag 2023 Doček) - Sastanak grupe u 17:30h na parkingu Sava centra (savska strana). Polazak u 18:00h. Polazak iz Novog sada u 19h sa parkinga kod mega marketa Roda. Noćna vožnja preko Mađarske, Slovačke i Češke sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora. 

2. DAN PRAG
(Nova Godina Prag 2023 Doček) - Dolazak u Prag u prepodnevnim satima. Razgledanje grada sa lokalnim vodičem, obilazak Hradčana (kraljevog dvora), katedrale Sv. Vida, baziliku Sv. Djordja... spustićemo se Malom Stranom pored Kafkinog muzeja do Karlovog mosta (najstarijeg mosta u Pragu) ... Šetnju završavamo na Staromesnim Namestima kod čuvenog astronomskog sata Orloj. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i predah na novogodišnjim kioscima uz kuvano vino i Praške kobasice... Smeštaj u hotel. Noćenje.

3. DAN PRAG - DREZDEN
Doručak. Fakultativni celodnevni izlet u Drezden, grad na istoku Nemačke, grad sa mnogo baroknih zdanja: Opera Zemper, Palata Cvinger (u kojoj se nalazi cuvena galerija starih majstora), Bogorodičina crkva, Dvorska crkva,mural sa saksonskim vojvodama... Slobodno vreme i prilika da i ovaj grad osetite u duhu novogodišnje carolije i iskoristite novogodišnje popuste... Povratak u Prag. Noćenje.

4. DAN PRAG - KARLOVE VARI
Doručak. Fakultativni odlazak na izlet u Karlove Vari jednu od najlepših banja Evrope. Obilazak njenih čuvenih lekovitih izvora termalne vode i kolonade (Termal Spring, Market Collonade...), crkve Sv. Marije Magdalene... i naravno ne zaboraviti probati čuvenu Becherovku otkrivenu pre 200 godina, vodu sa lekovitih izvora... Povratak u Prag. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

5. DAN PRAG
Doručak. Napuštanje hotela i slobodno vreme u Pragu ili mogućnost fakultativnog krstarenje rekom Vltavom, uživanje u zvucima Smetanine „Vltave” i razgledanje mističnog Praga iz ovog ugla. Skup putnika u dogovoreno vreme i polazak za Srbiju. Noćna vožnja sa usputnim pauzama radi odmora.

6. DAN NOVI SAD - BEOGRAD
Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima.
- Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke  na dan uplate
- Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja.
- Plaćanje kreditnom karticom: Visa, Master, Maestro, Dina (isti uslovi kao gotovina).

FXT

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama