Prag

Nova godina, Češka

već od 175€

Opis destinacije

Grad na reci Vltavi u kome su živeli i radili Mocart, Betoven, Kafka,...koji su, očarani njegovom lepotom, lako nalazili inspiraciju za svoja remek dela.Sve te crkve, mostovi I kule kao da su istrgnuti iz prošlosti I zalepljeni u današnje vreme,samo za nas a sve to od istog majstora. Danas je Prag evropska metropola, pun života, pun mogućnosti za kvalitetan provod, od tržnih centara do bezbroj pivnica i restorana u kojima se služi čuveno češko pivo tako da je pravi izbor za novogodišnju destinaciju

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Campus Jih Hotel 3*
Usluga: Noćenje sa doručkom
29.12. - 03.01.
1/2 soba210€190€
1/4 soba195€175€

Cena aranžmana uključuje
- Prevoz turističkim autobusima na navedenim relacijama prema programu
- 3 noćenja sa doručkom (Buffet– samoposluživanje) u 1/4 i 1/2 sobama CAMPUS JIH ***HOTEL u Pragu
- Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana
- Organizaciju putovanja u celini

Cena aranžmana ne uključuje
- Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje 1200rsd , sa pokrićem Covid 1500rsd (Triglav )
- Fakultativne izlete
- Troškovi promene već potvrđenih rezervacija – 1000 rsd po rezervaciji
- Doplata za gorivo u slučaju povećanja cene goriva
- Individualne troškove putnika.
Campus JIH 3* Hotel je deo poljoprivrednog fakulteta smešten je u Pragu 6 u zelenom delu sa veoma dobrim saobraćajnim vezama. Do centra grada (око 20 min.) Na raspolaganju su , četvorokrevtne i dvokrevetne sobe, TVsa kablovskom, kupatilo, tuš kabinom, WC, WIFI,recepcija 24h.

Dručak se služi u G restoran udaljenom 150m.

Dan 1. Beograd
Okupljanje putnika i polazak autobusa sa dogovorenog mesta u večernjim časovima . Noćna vožnja preko Mađarske i Slovačke uz usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

Dan 2. Prag
Dolazak u Prag u prepodnevnim časovima. Sledi prva info tura i upoznavanje grada u pratnji vodiča (Narodni muzej, Vaclavski trg, Obecni Dum, Karlov univerzitet, Celetna ulica,Starogradski trg, Astronomski sat, spomenik Janu Husu, Tinska crkva, Klementinijum, Karlov most). Nakon razgledanja smeštanje u hotel. Uveče žurka dobrodošlice u nekoj od diskoteka. Noćenje.

Dan 3. Prag
Doručak. Mogućnost odlaska na celodnevni fakultativni izlet u Drezden. Drezden je grad, kojeg bez lažne skromnosti, nazivaju Firencom na Elbi. Obilazak obuhvata šetnju centralnim delom grada: Opera Zemper, Palata Cvinger, Bogorodičina protestantska crkva, Dvorska rimokatolička crkva, Zlatni konjanik - Avgust Jaki, Crkva Sv.Ane, Stari trgovački kvart, Kraljevska palata, Brulische terase... Nakon obilaska planirano je i slobodno vreme za samostalni obilazak grada i šoping u mnogobrojnim tržnim centrima uz novogodišnje popuste... Povratak u Prag. Uveče doček nove godine koji se tradicionalno održava na ulicama i gradskim trgovima ili fakultativno u nekoj od popularnih diskoteka. Noćenje.

Dan 4. Prag
Doručak . U prepodnevnim časovima fakultativni izlet panoramsko razgledanje grada- najstariji deo grada Višehrad, crkva sv. Petra I Pavla, Dansing House, Nacionalni Teatar, Rudolfinum i obilazak jevrejske četvrti sa više Sinagoga, uključujući obnovljenu najstariju Sinagogu u Evropi i najluksuzniju Parisku ulicu u Pragu. Nakon toga slobodno vreme za individualne aktivnosti. Uveče fakultativni odlazak na neku od žurki na reprizu novogodišnje noći. Noćenje..

Dan 5. Prag
Doručak. Druga info tura i upoznavanje gornjeg grada u pratnji vodiča (crkva Loreto, palate Lobkovic, Valenštajn, Šternberg, Tuskani, smena straže na trgu ispred kraljevskog dvorca, katedrala Sv. Vita, Crkva Sv. Đorđa, Kapela Marije Terezije, Kula Daliborka, muzej Franca Kafke ). U popodnevnim časovima mogućnost fakultativnog razgledanja- krstarenje Vltavom. Slobodno vreme za individualne aktivnosti do polaska za Srbiju u večernjim časovima.

Dan 6. Beograd
Dolazak u Srbiju u prepodnevnim časovima.
- Gotovinsko plaćanje: depozit 3000 RSD prilikom prijave, I rata 3000 RSD mesec dana nakon prijave, ostatak u ratama  najkasnije do 20 dana pre početka aranžmana po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. 

- Čekovi  građana: mogućnost plaćanja u ratama do 01.03.2023 godine bez kamate. 

- Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije koja mora biti realizovana do 7 dana.

PZZ

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama