Prag

Nova Godina, Češka

već od 139€

Opis destinacije

PRAG – Najveći i glavni grad Češke Republike, sa oko 1,2 miliona stanovnika. Nalazi se na reci Vltavi, koja razdvaja Prag na 4 dela (Stari Grad, Novi Grad, Hradčani, Mala Strana). Osnovan je u 9.veku dolaskom Slovena u Češku, predstavlja jedinstven kompleks kulturnih spomenika. Danas je Prag evropska metropola, grad pun mogućnosti za kvalitetan provod, od tržnih centara, do restorana i pivnica u kojima se služi čuveno češko pivo.Za vreme novogodisnjih praznika je poseban... bajkolik... caroban... Posetite Prag bas tada i budite i Vi deo bajke...

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
NOVOGODIŠNJI PRAZNICI U PRAGU 2024
sa fakultativnim obilaskom Drezdena i Karlovih Vari
6 dana / 3 noći autobusom 
Cena aranžmana 189
Specijalna ponuda 139€

Termin putovanjaHotelCena aranžmanaSPECIJALNA PONUDA
01.01.2024-06.01.2024Olympic Congress 4*189€139€
                             

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
- Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenihusluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja
- Smeštaj u hotelu Olympic Congres 4* na bazi 3 noćenja sa doručkom
- Panoramsko razgledanje po programu
- Usluge vodiča i pratioca grupe
- Agencijske usluge

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
- međunarodno putno zdravstveno osiguranje (putno osiguranje se preporučuje za ulazak na teritoriju zemalja EU, te putnici sami snose odgovornost da u slučaju neobezbedjenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procene graničnih vlasti, budu sprečeni da uđu na teritoriju istih)
- Individualne troškove putnika
- Boravišna taksa 2,2 eur po osobi po noći
-Doplata za 1/1 sobu 75€

Fakultativne izlete:
- Karlove Vari - 30 evra odrasli/15 evra deca
- Poseta Drezdenu - 35 evra odrasli/20 evra deca
- krstarenje Vltavom 1h - 20 evra/10 evra deca


Putnici će biti smešteni u navedenim ili sličnim hotelima na osnovu raspoloživosti. Potpisivanjem Ugovora o putovanju stranka prihvata svaki hotel odgovarajuće kategorizacije i opisa navedenog u Programu putovanja. Organizator odmah po zvaničnoj potvrdi rezervacije od strane partnera, obaveštava putnike o nazivu hotela putem sajta www.etaturs.rs

Hotel Olympik Congress 4* olypiccongress.cz  Hotel se nalazi u blizini metro stanice, odakle se do centra Praga može stići za 10 – tak minuta. Sobe su 1/2 i 1/3 i poseduju: flat Sat TV, klimu,  internet konekciju, kupatilo, fen. Sa viših spratova hotela pruža se pogled na Praški dvorac. Doručak je na bazi švedskog stola.
 
1. DAN 01.01.2024. - BEOGRAD ( Nova Godina Prag 2024)
Sastanak grupe u 17:30h na parkingu Sava centra (savska strana). Polazak u 18:00h. Polazak iz Novog sada u 19h .Noćna vožnja preko Mađarske, Slovačke i Češke sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

2. DAN 02.01.2024. - PRAG
Dolazak u Prag u prepodnevnim satima. Razgledanje grada sa lokalnim vodičem, obilazak Hradčana (kraljevog dvora), katedrale Sv. Vida, baziliku Sv. Djordja... spustićemo se Malom Stranom pored Kafkinog muzeja do Karlovog mosta (najstarijeg mosta u Pragu) ... Šetnju završavamo na Staromesnim Namestima kod čuvenog astronomskog sata Orloj. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i predah na novogodišnjim kioscima uz kuvano vino i Praške kobasice... Smeštaj u hotel. Noćenje.

3. DAN 03.01.2024. PRAG - DREZDEN - PRAG
Doručak. Fakultativni celodnevni izlet u Drezden, grad na istoku Nemačke, grad sa mnogo baroknih zdanja: Opera Zemper, Palata Cvinger (u kojoj se nalazi cuvena galerija starih majstora), Bogorodičina crkva, Dvorska crkva, mural sa saksonskim vojvodama... Slobodno vreme i prilika da i ovaj grad osetite u duhu novogodišnje carolije i iskoristite novogodišnje popuste... Povratak u Prag. Noćenje. (Nova Godina Prag 2024)

4. DAN 04.01.2024. PRAG - KARLOVE VARI - PRAG
Doručak. Fakultativni odlazak na izlet u Karlove Vari jednu od najlepših banja Evrope. Obilazak njenih čuvenih lekovitih izvora termalne vode i kolonade (Termal Spring, Market Collonade...), crkve Sv. Marije Magdalene... i naravno ne zaboraviti probati čuvenu Becherovku otkrivenu pre 200 godina, vodu sa lekovitih izvora... Povratak u Prag. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.


5. DAN 05.01.2024. PRAG - BEOGRAD
Doručak. Napuštanje hotela i slobodno vreme u Pragu ili mogućnost fakultativnog krstarenje rekom Vltavom, uživanje u zvucima Smetanine „Vltave” i razgledanje mističnog Praga iz ovog ugla. Skup putnika u dogovoreno vreme i polazak za Srbiju. Noćna vožnja sa usputnim pauzama radi odmora.

6. DAN 06.01.2024. BEOGRAD
Planiran dolazak u jutarnjim časovima.
- Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate -

- Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka aranžmana;

- Karticama: Visa, Master, Maestro, Dina;

ETA

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama