Puente Romano Beach

Marbelja, Kosta del Sol

Opis destinacije

Kosta del Sol obala na kojoj se dodiruju najviše planine kontinentalne Španije i pitome, peskovite, šljunkovite i kamenite mediteranske obale i kao takava predstavlja geografski i turistički veoma interesantno područje, skoro jedinstveno u Evropi. Centar ove obale je grad Malaga koja ima status modernog grada, koji privlači turiste iz celog sveta. Obala Kosta del Sol poznata je po vrhunskim vinima, koja spadaju u red najboljih u Evropi, intenzivnom noćnom životu, muzejima i pregršt restorana sa mediteranskim specijalitetima. Najpoznatija letovališta su Toremolinos, Benalmadena, Fuengirola i Marbelja koja očaravaju turiste prekrasnim pejzažima, plažama i čistim morem. Marbelja - sretište bogatih, poznato mondensko letovalište juga Španije. Privlači turiste iz celog sveta svojevrsnom ponudom poznatih hotelskih lanaca, restorana i prodavnica čuvenih svetskih dizajnera. U Starom gradu Marbelja nalaze se brojna zdanja iz XV i XVI veka, a najatraktivnije za posetioce su gradska kuća, kuća starog gradonačelnika i crkva Ermita de Santiago. Toremolinos je letovalište koje privlači najveći broj turista na ovoj obali. Pored duge peščane plaže sa brojnim sadržajima kao što su restorani, plažni barovi i promenada duga 7 km nalazi se i glavna pešačka ulica Calle San Miguel i stara ribarska četvrt El Bajondillo.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel se nalazi u luksuznoj četvrti Golden Mile (Zlatna milja) u popularnom letovalištu Marbelja. Uređenje hotela je inspirisano tradicionalnim andaluzijskim stilom. Stari grad u Marbelji u kome se nalazi brojni restorani, suvenirnice i barovi je od hotela udaljen oko 4km. Međunarodni aerodrom Malaga se nalazi na oko 60 km.

Plaža: Do najbliže peščane plaže hotel je udaljen oko 350 metara dok je jedna od najlepših plaža u ovom delu obale Sunca, Nagüeles, udaljena oko 650 metara. Hotel poseduje svoj bar na plaži na kome su ležaljke, suncobrani i peškiri besplatni za goste hotela.

Hotelski sadržaj: Hotel se prostiri na preko 55 000m2. Okružen lepo uređenim vrtovima koje krase više od 400 različitog mediteranskog rastinja svojim gostima nudi sledeće sadržaje: recepciiju, restoran, više od 13 a la carte restorana, restoran za decu, klub za decu i tinejdžere u kome se ogranizuju razne sportske, kreativne, muzičke aktivnosti, televizijski i filmski program, 4 bara uključujući i bar pored bazena, 3 bazena na otvorenom, wellness centar i sauna,  teretana (24h otvorena), teniski teren (uz doplatu). Ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni pored bazena. Wi fi internet je besplatan i dostupan u celom hotelskom kompleksu.

Soba: Sobe hotela hotela Puente Romano Beach Resort imaju: kupatilo (fen za kosu, bade mantil i sobne papuče), FLAT/SAT TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar (uz doplatu), Wi - Fi internet i balkon. U ponudi naše agencije su junior suite sa pogledom na baštu (oko 55 m2) i delux junior suite sa delimičnim pogledom na more ili pogledom na baštu (oko 60 m2). U oba tipa smeštajnih jedinica se mogu smestiti maksimalno tri odrasle osobe ili dve odrasle osobe i dete. Treći ležaj je pomoćni (sofa na razvlačenje).

Usluga: Noćenje sa doručkom. Podrazumeva švedski sto po principu samoposluživanja. 
Napomena: Jedan je od najluksuznijih hotela na ovom delu španske obale. Hotel je dobar izbor kako za parove tako i za  porodice sa decom.

Kontakt: www.puenteromano.com
1. dan BEOGRAD – MALAGA
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata i 30 minuta ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Redovna linija za Malagu. Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u izabran hotel. Noćenje.

2. do 7./10. dan COSTA DEL SOL
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

8./11. dan MALAGA - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan let redovnom linijom za Beograd. Ketering u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa. 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put

- gotovinski

- čekovima građana do 6 mesečnih rata

- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama