Regnum Apart Hotel

Bansko, Bugarska

Opis destinacije

BANSKO je romantičan i idiličan gradić sagrađen u starom balkanskom arhitektonskom stilu. Predstavlja jedinstveno arhitektonsko i prostorno rešenje koje svojim izgledom oponaša tradicionalan izgled starih bugarskih varoši sa katakteristčnim planinskim kućicama od drveta, uskim kaldrmisanim ulicama malim slikovitim trgovima,crkvama i mehanama. Najpopularniji i najkvalitetniji ski centar u jugoistočnoj Evropi. Slikovit i autentičan planinski gradić u jugozapadnom delu Bugarske, Bansko je smešten na obodu planine Pirin 155 km udaljen od glavnog grada Bugarske Sofije 300km od Niša i 540km od Beograda. Planina Pirin spada u red svetskih prirodnih dobara pod zaštitom UNESCO-a. Kvalitetno uređene staze i moderna infrastruktura čine Bansko najkvalitetnijim ski centrom u Bugarskoj.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel je apartmanskog tipa, nalazi se u podnožju planine Pirin, u blizini reke Glazne. Hotel je udaljen oko 500m udaljen je od ski lifta i oko 1500m od centra grada.

Hotelski sadržaj:
Regnum Bansko Apart Hotel & SPA je prekrasno mesto za opuštanje sa odličnom uslugom. Hotel poseduje: recepciju, restoran, a la carte restoran, room service, loby bar, sef na recepciji, Wi-Fi internet, menjačnicu, parking (uz doplatu), garažu (uz doplatu), perionicu rublja, animaciju, konferencijsku salu, biznis centar, saunu, parno kupatilo, jacuzzi, fitness, bazen, solarijum, masaže, hamam, relask sobu, ski depo. Hotel ima organizovan transfer do gondole prema rasporedu hotela. Jedini Aqua park u Banskom koji u sastavu hotela ima poluolimpijski bazen.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 100 studia i apartmana. Sva studia i apartmani poseduju: odgovarajući broj ležajeva, klimu, TV, telefon, mini bar ili frižider, sef, balkon il iterasu, Wi-Fi internet, kupatilo sa kadom ili tušem, fen za kosu, čajnu kuhinju sa priborom, rešo, kuvalo za vodu, sofu ili fotelju na razvlačenje.

Usluga:
Usluga na bazi polupansiona (doručak i večera - švedski sto).

Kontakt:
www.regnum.bg 
1.dan
Dolazak u izabrani hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h). Slobodno vreme. Noćenje.
2. do pretposlednji dan
Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.
Poslednji dan
Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion (napuštanje hotelskih soba do 10:00h).
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama