Royal Holiday Palace

Antalija, Turska

već od 739€

Opis destinacije

Oblast Antalije, naziva se turskom rivijerom, jer je krase bogatstvo istorijskog nasleđa i prirodne lepote. Nalazi se u zapadnom delu mediteranske obale Turske. U drevno doba Antalija je pripadala kraljevstvu Pamfilija („zemlja svih plemena“) i to ime svakako zaslužuje jer su se na tom području smenjivale mnoge civilizacije kroz istoriju. Antalija je zaista rajsko mesto u kome letnja sezona traje 8-9 meseci. Grad Antalija je smešten u istoimenom zalivu, iznad kojeg se uzdižu planine Taurus pokrivine gustom borovom šumom. Grad čine dva dela: savremen, sa širokim bulevarima, tržnimcentrima kao i mogućnostima za noćni provod; stari deo grada – Kaleidži kojipodignut oko stare luke. Tu su uske uličice, stare turske kuće, zanatskeradnje, koje nisu samo primeri stare arhitekture, već i načina života i običajau staroj Antaliji. U blizini grada na plaži Lara su hotelski kompleksi kojituristima omogućavaju uživanje u skladu mora, sunca i prirodnih lepotanajčistijeg delu Sredozemlja.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

    Nalazi se u Antaliji, Lara na svojoj plaži, oko 17km od centra Antalije i oko 15km od aerodroma Antalija.

Hotel je deo lanca Stone Group Hotels. Otvoren je aprila 2011. godine. Zauzima prostor od 53.000 m². Ima 604 sobe (461 superior, 56 family, 47 dupleks soba, 24 deluks apartmana, 7 apartmana, 2 tripleks apartmana, 1 kraljevski apartman i 6 soba za osobe sa posebnim potrebama). Sobe imaju pogled na more ili baštu.

Hotel poseduje 3 glavna restorana (Palace Main, Bambino Kids, Turquoise Snack), Palace Bistro i poslastičarnicu,Food Corners, Turski šator, 5 à la carte restorana (italijanski, dalekoistočni, grill, plodovi mora i meksički), 9 barova (Pera Lobby, Piano Lobby, Pool, Pier, Terrace, Turquoise, Amphi, Oxygen Disco, Bowling Bar ).

Za decu od 4 do 12 godina, tu su mini klub (deca mlađa od 4 godine u pratnji roditelja) i mini disko.

Plaća se: čuvanje dece (uz prethodnu rezervaciju).

Hotel ima svoju peščanu plažu sa dokom. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri se ne plaćaju (za peškire za plažu se ostavlja depozit).

Plaćaju se: paviljoni na plaži i doku.

Usluga u hotelu je Ultra all inclusive, samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima u glavnim restoranima: doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna užina (restoran Bistro), dijetalni, dečji i tematski bife, poslastičarnica i sladoled u određeno doba dana, turske poslastice i čaj u turskom šatoru. U konceptu su i lokalna i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića.

Plaćaju se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, flaširana pića, šampanjac, sokovi od svežeg voća, à la carte restorani.

Alkohol se ne služi mlađima od 18 godina i vidno pripitim gostima.

Standard superior sobe su opremljene: balkonom, tepihom, pisaćim stolom, mini barom (dopunjava se dnevno vodom, sokovima i pivom), setom za čaj i kafu, tuš-kadom, direktnim telefonom u sobi i kupatilu, fenom, satelitskom TV sa muzičkim kanalima, Wi-Fi internetom, centralnom klimom.

Plaćaju se: room service, bademantil i papuče na zahtev.

Standard superior sobe su veličine oko 46m².
Dupleks soba ima dva sprata, jednu spavaću sobu sa bračnim, a drugu sa dva pojedinačna kreveta i bez vrata između.
Porodična (family-60m²) soba se sastoji od dve spavaće sobe (bračni krevet u jednoj i dva pojedinačna u drugoj) sa vratima između soba. Sef se ne plaća.
Deluxe Suite (85m²) – 2 spavaće sobe, dnevni boravak.

Tursko kupatilo (hamam), sauna, đakuzi, parno kupatilo i zona za odmor.

Plaćaju se: masaže, piling, tretmani nege lica i tela, Vitamin bar.

Otvoreni bazen, bazen sa toboganima, dečiji bazen i dečiji bazen sa toboganima. Zatvoreni bazen za odrasle i dečji rade od 01.11. do 01.04. Aqua Park (5 tobogana za odrasle i 3 za decu), zabavni park, fitness centar, pikado, step aerobik, aerobik, gimnastika, strečing, gimnastika u vodi, boćanje, odbojka na plaži, tenis preko dana (uz rezervaciju), oprema za tenis, stoni tenis, vaterpolo, animacije i programi, diskoteka, večernji programi, živa muzika, Wi-Fi u lobiju (sa ograničenom brzinom i brojem korisnika).

Plaćaju se: tenis u večernjim satima i oprema za tenis (uz rezervaciju), časovi tenisa, svi sportovi na vodi, kuglanje, bilijar, internet café, kompjuterske igrice.

Lekar, frizer, šoping centar, pranje veša i hemijsko čišćenje, fotograf, rent-a-car, sale za konferencije, sastanke i bankete.

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama