Royal Taj Mahal

Side, Turska

već od 669€

Opis destinacije

Side je jedan od najpoznatijih antičkih gradova u Turskoj. Njegovu okolinu oplemenjuju plantaže nara. Danas je Side slikoviti centar sa antičkim ostacima, dve peskovite plaže, brojnim radnjama i hotelima, kafićima i restoranima koji gledaju na more... U uskim ulicama se nalaze suvenirnice koje nude turske rukotvorine. U neposrednoj blizini se nalazi hram Apola, rimsko kupatilo (danas muzej), fontane, pozorište i grobnice.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

    Nalazi se u Sideu, Evrenseki na svojoj plaži, oko 5km od centra Sidea, oko 10km od Manavgata, oko 55km od centra Antalije i oko 48km od aerodroma Antalija.

Hotel se prostire na 40.000 m2 i otvoren je 2015. godine. Ima 450 soba (351 standardna soba, 5 soba za osobe sa posebnim potrebama, 26 junior apartmana, 20 duplex family soba, 10 konektovanih family i 38 Taj Mahal porodičnih soba).

Hotel ima glavni restoran, 3 à la carte restorana (italijanski, riblji i indijsko-meksički), Snack restoran, Bistro, 8 barova, poslastičaricu, diskoteku – noćni klub, amfiteatar, kuglanu…

Za decu tu je dečiji bazen sa toboganima, mini klub (4–12 godina), luna park, aqua park, igralište.

Plaća se: čuvanje dece.

Resort ima svoju peščanu plažu. Suncobrani, ležaljke i dušeci se ne plaćaju.

Usluga u hotelu je Ultra all inclusive, samoposluživanje, izbor više jela po hotelskim pravilima u glavnom restoranu obuhvata: doručak, kasni doručak, ručak, večera i ponoćna užina i supe (samoposluživanje – izbor više jela), dijetalni, dečji i tematski bife, užine u određenom delu dana, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u toku večere, turske palačinke.

Plaćaju se: luksuzna i premium pića, flaširana pića, energetski napici, sokovi od sveže ceđenog voća, à la carte restorani i ostalo van koncepta.

Sve sobe poseduju balkon, tepih, mini bar (dnevno se dopunjava sokovima, vodom i pivom), ketler, sef, direktan telefon, LCD TV sa satelitskim i muzičkim programima, centralnu klimu, fen, kupatilo sa tušem. Standardne superior sobe su veličine 52m2.
Family sobe imaju 77m2, dve vratima povezane spavaće sobe, u jednoj se nalazi bračni ležaj, a u drugoj dva pojedinačna kreveta.

Plaćaju se: room service, telefon, bade mantil na zahtev.

Tursko kupatilo (hamam), sauna, parno kupatilo, jacuzzi.

Plaćaju se: Spa, tretmani za negu lepote, piling, masaže i ostalo van koncepta.

Veliki otvoreni bazen (889m²), manji poluolimpijski otvoreni bazen (313 m2), relax bazen. Aqua Park sa 3 bazena za odrasle i jednim dečjim. Zatvoreni bazen za odrasle, dečji i jacuzzi rade od 01.11. do 01.04.

Od ostalog sadržaja, tu su još i jutarnja gimnastika, časovi plesa, step aerobik, strečing, stoni tenis, boćanje, odbojka na plaži, gimnastika u vodi, vaterpolo, pikado, gađanje vazdušnom puškom, dnevne i večernje animacije i programi, živa muzika, žurke, teniski tereni i oprema za tenis, fitness centar, luna park, Wi-Fi u lobiju (sa ograničenom brzinom i brojem korisnika).

Plaćaju se:  sportovi na vodi, bilijar, fudbalski teren, internet café, igraonica, osvetljenje teniskih terena, časovi tenisa, brzi internet u lobiju i sobama i ostalo van koncepta.

Lekar, frizer, servis za pranje veša, hemijsko čišćenje, šoping centar, sale za sastanke i kongrese, fotograf, rent-a-car.

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama