Seaden Corolla Hotel

Side, Turska

Opis destinacije

Turski gradić Side nudi posebno zadovoljstvo odmora. Nekada glavna luka stare Pamfilije zauzima zapravo poluostrvo dugo oko kilometar i široko nekoliko stotina metara. Lepota ovog gradića ogleda se pre svega u ostacima građevina iz antičkog vremena od kojih se po monumentalnosti izdvajaju Apolonov hram i jedan od najvećih amfiteatara u Turskoj iz drugog veka. Život u ovom gradiću neuporedivo je uzbudljivi preko dana zbog brojnih turista iz okolnih letovališta koji ga rado posećuju. Idealan je za one što su namerni da u modernim hotelskim kompleksima u okruženju bujnog zalenila dožive svu lepotu ovozemaljskog mira s mirisima Mediterana uz čarobne zalaske sunca.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel je udaljen 65 km od aerodroma u Antaliji, 4 km od Sidea i oko 300 m od plaže. Otvoren je 1999.godine, prostire se na površini od 18.000 m², renoviran je 2011. godine. Šetalište koje vodi do centra Sidea se nalazi na 300 m od hotela.

Plaža:
Plaža je sopstvena, peščana, 300 m udaljena od hotela. Ležaljke, suncobrani, peškiri i bar na plaži su besplatni za goste hotela.

Sobe:
Sastoji se iz glavne petospratne zgrade i dva trospratna Annex blokova i raspolaže sa 350 standardnih soba (max 3 osobe, 20 m²), 46 dvosobnih family soba (max 4 osobe, 30-40 m²). Svaka soba ima: kupatilo, fen za sušenje kose, TV, individualni klima uređaj, balkon, telefon, sef (plaća se), mini bar (besplatna voda).

Hotelski sadržaj:
Glavni i 2 a’la carte restorana (italijanski i turski uz rezervaciju jednom u toku boravka jedan od restorana besplatno), 3 spoljašnja bazena, unutrašnji bazen, 2 vodena tobogana, 5 barova, sala za konferenciju (70-100 osoba), beplatan internet, teretana, tursko kupatilo, sauna, animacija, odbojka na pesku, stoni tenis, pikado, aerobik, akvabik, boćenje, 2 dečija bazena, dečije igralište, dečiji klub (4-12 godina). Plaća se: frizer, doktor, masaža, usluge pranja veša, spa centar, motorni vodeni sportovi.

Način služenja obroka:
Švedski sto

Kontakt:
Tel: +90 242 753 50 20
www.seadenhotels.com
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama