Selectum Family Resort Didim

Didim, Turska

Opis destinacije

Didim je više nego idealna letnja destinacija za odmor porodica sa manjom decom zbog čistog mora i dugih peščanih plaža sa plićakom. Letovalište Didim, gradić sa nešto manje od 60.000 stanovnika, pravi je raj za miran odmor. Nalazi se između jezera Bafa i grada Ajdina. Važan deo Didima je Altinkum sa tri peščane plaže, velikim i lepo uređenim šetalištem kao i brojnim lokalima. Do većine hotela iz centra grada s velikim brojem prodavnica i kafea, može se doći pešice. Glavna atrakcija grada je lokalitet na kome je hram posvećen bogu Apolonu. Jednom godišnje u proleće, ovde su se u čast boga Apolona održavala festivalska takmičenja u atletici i umetnosti, tzv. Didimeja. Reč didima znači blizanci. Na frizovima hrama mogu se videti ostaci floralnih reljefa sa prikazima blizanaca Apolona i Artemide, dece boginje Lete i Zevsa.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel je udaljen 65 km od aerodroma u Bodrumu, a od centra Didima 10 km. Izgrađen je 2014. godine i zauzima površinu od 50.000m². Hotel poseduje glavnu zgradu i dvospratne blokove.

Plaža:
Hotel se nalazi direktno na sopstvenoj peščanoj plaži dugoj 250 metara. Ležaljke i suncobrani besplatni su za goste hotela.

Sobe:
Sve sobe imaju kupatilo, fen, klima uređaj, sef (besplatno), telefon, LCD TV, mini bar (besplatno), balkon ili terasa.
Nature sobe površine su 24m² i namenjene su za max 3 osobe. Dve sobe namenjene su za osobe sa posebnim potrebama.
Nature porodične sobe površine su 37m², namenjene su za max 3 osobe.

Hotelski sadržaj:
Od hotelskih sadržaja gostima je na raspolaganju: glavni restoran, a la carte restoran (italijanski, turski, riblji – jednom tokom boravka besplatno), 4 bara, spoljašnji bazen, dečiji bazen, tri tobogana, aerobik, stoni tenis, fitness centar, tursko kupatilo, sauna, boćanje, mini fudbal, bilijar, pikado, teniski teren, dečije igralište, mini disko, mini klub (4-12 godina).
Usluge uz doplatu: sportovi na vodi, katamaran, osvetljenje teniskog terena, tretmani u spa centru, časovi tenisa, usluga pranja veša, doktor.

Način služenja obroka:
Švedski sto.

Kontakt: www.familyresortdidim.selectumhotels.com

Napomena:
Moderan hotel sa odličnom uslogom za sve ljubitelje mirnog odmora.
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd - Antalija. Sletanje u Antaliju. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 7. 10. 11.14 DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8.11. 12. 15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Antalija – Beograd. Dolazak u Beograd

KRAJ PROGRAMA.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama