Sentido Bellevue Park

Port el Kantui, Tunis

Opis destinacije

Tunis je država u Severnoj Africi sa istoimenim glavnim gradom. Granici se sa Alžirom na zapadu i Libijom na jugoistoku, ostatak države je ogranicen Sredozemnim morem. Njen geografski položaj je jako povoljan, sa izlazom na Sredozemno more i sa ne tako velikom površinom pustinje. Tunis je vecinom planinska zemlja, sa ne baš raznovrsnom vegetacijom. Takođe, skoro da nema reka i jezera (ako se ne racunaju slana jezera-šotovi). Glavni grad Tunisa je Tunis, a ostali veci gredovi su Sfax, Kairouan, Monastir, Sousse, Jafa. Tunis ima oko 10 miliona stanovnika, oko 2 miliona živi u gradu Tunisu. Stanovništvo Tunisa cine oko 99% muslimana, ostalo su hrišcani. Kairouan je sveti grad za mnoge muslimane i mnogi muslimani suniti ga smatraju četvrtim najsvetijim gradom za Islam, posle Meke, Medine i Jerusalima i najsvetijim gradom Magreba.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Izdvajamo:
Luksuzan hotel renoviran 2017. godine, sastoji se od četiri zgrade, koje uokviruju lep vrt pun zelenila, sa velikim bazenom, direktno na prostranoj, peščanoj plaži. 

Lokacija:
hotel LTI Bellevue Park nalazi se u mestu Port El Kantaoui, direktno na peščanoj plaži. Od marine i centra mesta je udaljen oko 3 km, od Susa oko 12 km, od aerodroma u Monastiru oko 30 km, a od aerodroma u Tunisu oko 140 km.

Hotelska ponuda:
recepcija, spoljašnji bazen, unutrašnji bazen, glavni restoran, dva a la carte restorana - mediteranski i orijentalni, bar u lobiju (otvoren 24 časa), bar pored bazena i orijentalni kafe, animacija, dečije igralište, mikrotalasna pećnica i visoke stolice u restoranu, Wi-Fi internet, internet corner, glavni spoljašnji bazen, bazen za decu, unutrašnji bazen, fitnes sala, teniski teren (šljaka), đakuzi, odbojka na plaži, aerobik, aquagym, vaterpolo. Čuvanje dece, orijentalni kafe, uvozna pića, časovi tenisa, reketi i loptice za tenis, sportovi na vodi, spa centar, razne masaže, hamam, talaso terapija, ajuverda, manikir, pedikir i frizer se dodatno plaćaju.

Sobe:
klima uređaj, balkon, kupatilo, fen, telefon, Wi-Fi internet, mini frižider, sef, pločice na podu i SAT TV. Čišćenje soba i promena posteljine i peškira su jednom dnevno.

Ishrana:
sve uključeno, obroci se služe po principu samoposluživanja; doručak 07:00-10:00 h, kasni doručak 10:00-11:00 h, ručak 12:30-14:30 h, kafa i kolači 15:00-17:00 h, večera 18:30-21:30 h, noćni snek 23:00-01:00 h. Mediteranski i orijentalni a la carte restorani se mogu koristiti jednom tokom boravka uz obaveznu rezervaciju. Pića su uključena u cenu u baru u lobiju (24 časa) i pored bazena (10:00-18:00 h): kafa, čaj, gazirani i obični sokovi, voda, domaća alkoholna pića, kokteli, vino i pivo.
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama