Sherwood Exclusive Lara

Antalija, Turska

Opis destinacije

Antalija, jedna od najstarijih turističkih regija u Turskoj, „obećano je mesto“ od pamtiveka. Od nekadašnje Ateleie, prkoseći uticajima brojnih civilizacija, izrasla je u prestižnu evropsku turističku destinaciju. Oko 300 sunčanih dana i izuzetno blaga klima čine je magnetno privlačnom. Lepote Antalije su i danas vidljivi tragovi brojnih civilizacija, kao i veličanstveno susretanje prošlog i ovovremenskog. U starom delu grada su uske krivudave ulice sa starim kućama koje se naslanjaju na zidine drevne tvrđave. Novi delovi Antalije nalik su savremenim evropskim gradovima...Tu su naravno i brojni hoteli različitih kategorija i s ponudom koja garantuje uživanje i najprobirljivijim gostima. Svi su uglavnom izvan grada i nadomak prelepih plaža...

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel je udaljen 10 kilometara od aerodroma u Antaliji, oko 12 kilometara od centra Antalije i nalazi se na samoj obali mora. Sagrađen je 2005. godine, a renoviran 2014. godine i zauzima površinu od 33.000 m².
 
Plaža:
Plaža je peščana i mogu je koristiti samo gosti hotela. Hotel ima bar na plaži. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 393 standardne sobe (od kojih su 4 za osobe sa posebnim potrebama površine 29 m², max 2+2 osobe), 6 honeymoon jacuzzi soba (površine 46 m², za max 2 osobe), 55 dvosobnih connection family soba (površine 57 m², za max 4 osobe), 30 dvosobnih junior family soba (površine 35 m², za maksimum 4 osobe).
Svaka soba ima kupatilo, fen za sušenje kose, centralni klima uređaj, telefon, TV, mini bar  besplatno), sef (besplatno), WiFi (besplatno), balkon.

Hotelski sadržaji:
Glavni restoran, 3 a la carte resotorana (turski, italijanski i mongolski, jednom u toku boravka besplatno), 6 barova, spa centar, 5 spoljašnjih bazena, unutrašnji bazen, šoping centar, 6 vodenih tobogana, konferencijska sala, tursko i parno kupatilo, sauna, teretana, aerobik, odbojka na plaži, stoni tenis, pikado, mini fudbal, teniski teren, muzika uživo, animaconi program, diskoteka, dečiji meni, dečiji bazen sa 3 mala tobogana, igralište, mini disko, dečiji klub za decu uzrasta od 5 do 12 godina. Plaća se: masaža, bilijar, kuglanje, motorni sportovi na vodi, časovi tenisa i ronjenja, internet kafe, usluge doktora i dadilje, usluge pranja i hemijskog čišćenja veša.

Način služenja obroka:
Švedski sto.
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd - Antalija. Sletanje u Antaliju. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 7. 10. 11.14 DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8.11. 12. 15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Antalija – Beograd. Dolazak u Beograd

KRAJ PROGRAMA.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama