Side Star Park Hotel

Side, Turska

Opis destinacije

Turski gradić Side nudi posebno zadovoljstvo odmora. Nekada glavna luka stare Pamfilije zauzima zapravo poluostrvo dugo oko kilometar i široko nekoliko stotina metara. Lepota ovog gradića ogleda se pre svega u ostacima građevina iz antičkog vremena od kojih se po monumentalnosti izdvajaju Apolonov hram i jedan od najvećih amfiteatara u Turskoj iz drugog veka. Život u ovom gradiću neuporedivo je uzbudljivi preko dana zbog brojnih turista iz okolnih letovališta koji ga rado posećuju. Idealan je za one što su namerni da u modernim hotelskim kompleksima u okruženju bujnog zalenila dožive svu lepotu ovozemaljskog mira s mirisima Mediterana uz čarobne zalaske sunca.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Udaljen je 1 km od centra Sidea, 65 km od antalijskog aerodroma. Počeo je sa radom 2005. a renoviran je 2010. godine i nalazi se na površini od 8.500 m².

Plaža:
Privatna peščana plaža je udaljena 150 m od hotela. Ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela. Peškiri se plaćaju.

Sobe:
Hotel čine 2 četvorospratne zgrade. Tipovi soba su: standardne (max 3 osobe, 19 m²), porodične (2 sobe odvojene vratima, max 4 osobe, 28 m²), bunkbed sobe (francuski ležaj i kreveti na sprat, max 2+2, 22 m²). Sve sobe imaju: individualni klima uređaj, telefon, WiFi (plaća se), mini bar (besplatno), sef (besplatno), TV, balkon.

Hotelski sadržaj:
Glavni i 2 a’la carte restorana (turski i riblji - plaćaju se), 4 bara, zatvoreni bazen, 2 spoljašnja bazena, 2 vodena tobogana, sala za konferencije (120 osoba), teretana, fitnes centar, sauna, tursko kupatilo, stoni tenis, pikado, boćanje, odbojka na pesku, dnevne i večernje animacije, WiFi u zajedničkim prostorijama hotela (besplatno), diskoteka, muzika uživo, dečije igralište, 2 dečija bazena, mini disko, dečiji klub (4-11 godina). Plaća se: doktor, masaža, frizer, bilijar, kuglanje, video igre, motorni sportovi na vodi, usluga pranja i peglanja veša.

Način služenja obroka:
Švedski sto

Kontakt:
Tel: +90 242 753 33 00

www.sidestarhotels.com
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama