Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: 
Porodični rizort sastoji se od dve hotelske zgrade u centru Palma Nove, od grada Palme udaljen je 15 km, a od aerodroma 20 km.

Plaža: Hotel je udaljen 150 metara od peščane plaže.

Hotelski sadržaj: 
Recepcija, 2 otvorena bazena od kojih je jedan u obliku jezera veličine 450m2, 2 bazena za decu od kojih je jedan namenjen bebama, bar, lobi, TV sala i salon zabave, mini klub za decu, servis za najam bicikala, disko klub. Pansionski restoran, 3 restorana, WIFI, animacije za decu, parking.

Sobe:
Sve sobe su sa kupatilom, fenom, balkonom, telefonom, satelitskim TV-om, klima uređajem i sefom (uz doplatu), WIFI konekcijom. U našoj ponudi su standardne i porodične sobe. Maksimalni broj osoba u standard sobi kvadrature do 20m2: 2 odrasle i 1 dete (kreveti: francuski ili 2 standardna + pomoćni, sofa). U porodičnim sobama kvadrature do 35m2: max kapacitet 2 odraslih +2 dece (kreveti: francuski ili 2 standardna + pomoćni ili sofa za 1-2 osobe).

Usluga: all-inclusive/ sve uključeno.

Napomena: Prilagođen osobama sa posebnim potrebama.

Kontakt: 

www.solmelia.com
1. dan BEOGRAD - MAJORKA
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera agencije BIG BLUE minimum dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan let redovnom linijom kompanije Air Serbia za Majorku (2 sata i 30 minuta). Na letu, putnicima će biti posluženo osveženje u vidu vode i grickalica. Transfer do hotela. Smeštaj u izabranom hotelu. Noćenje.

2. do 7/10/11. dan MAJORKA
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

8/11/12. dan MAJORKA - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan let redovnom linijom kompanije Air Serbia za Beograd. Na letu, putnicima će biti posluženo osveženje u vidu vode i grickalica. Sletanje u Beograd. Kraj programa.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama