Studio-apartmani Lara Lux

Čanj, Crna Gora

Opis destinacije

Čanj je malo crnogorsko turistučko mesto smešteno između Bara i Budve, tačnije između Bara i Petrovca. Poznato je po svojoj prelepoj šljunkovitoj plaži koja se prostire dužinom od oko 1.200 m.Prednost ovog malog turističkog letovališta je što je izolovano od velikih saobraćajnica, pa čitava porodica može da uživa u prijatnom odmoru. Toplo more, peščana plaža, prijatna sredozemna klima, plavetnilo, parkovi, čistoća, zabrana saobraćaja u naselju, kulturne priredbe i zabava uticali su da Čanj postane jedno od omiljenih turističkih destinacija na Crnogorskoj obali.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Apartman

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Studio-apartmani “Lara-Lux”*** se nalaze u mirnom delu Čanja na oko 100m od plaže (preko puta studio ap.”Lara”). U neposrednoj blizini, pristupačna samo sa mora, nalazi se čuvena “Kraljičina plaža” - biser Jadrana.

Hotelski sadržaj:
Ishrana je u moderno opremljenom restoranu Lara***, gde vas u prijatnom ambijentu očekuje kvalitetna usluga domade hrane od ljubaznog i nasmejanog osoblja. Za trenutke opuštanja uz kafu i piće, neposredno uz restoran nalazi se letnja bašta sa malom igraonicom za decu. U sklopu objekta se nalazi i otvoren bazen sa ležaljkama i suncobranima koji su gratis za goste u objektu. U toku nedelje organizuju se dečije pozorišne predstave na kojima de deca uživati uz likove svojih omiljenih crtaća. Obezbedjen besplatan parking u garaži objekta.

Sobe:
Objekat poseduje moderno opremljena studia (1/2, 1/3, 1/4) koji poseduju: kablovsku TV, Wi-Fi internet, frižider, klimu, mini kuhinju sa kompletnom opremom, kupatilo TWC, terasu.

Usluga:
Usluga na bazi polupansiona ili punog pansiona (doručak-švedski sto, ručak i večera-izbor sa dnevnog menija po anketi danas za sutra).

Kontakt:
www.laraapartmani.com/lara-lux.php 
1.dan
Dolazak u izabrani hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h ili kasnije). Slobodno vreme. Noćenje.

2. do pretposlednji dan
Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

Poslednji dan
Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu. Napuštanje hotelskih soba do 10:00h.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama