The Royal Grand Hotel

Kanoni, Krf

Opis destinacije

Krf je najsevernije grčko ostrvo u Jonskom moru koje se kroz Otrantska vrata povezuje sa Jadranskim. Omiljeno je ostrvo turista iz Evrope, a naročito srpskih jer je tesno povezano sa našom istorijom i sudbonosnim povezivanje dva naroda kroz strahote ratnih razaranja. Glavni grad ostrva je Krf ili Korkira. Ostrvo je najgušće naseljeno na severoistočnoj obali gde je i najveća turistička ponuda. Ipak, centar svih dešavanje je u glavnom gradu sa arhitekturom na kojoj su vidljivi pečati brojnih osvajača ostrva na kome se se rado odmarali i u čijim su lepotama uživali i članovi mnogih kraljeviskih porodica. Obalu Krfa karakterišu lepe uvale sa još lepšim plažama kao i mala pitoreskna mesta sa mnogo bujnog zelenila koje se proteže od brdovitih proplanaka do same obale. Jedno od mesta idealnih za odmor je i Dasija, 12 kilometara udaljena od grada Krfa, kako zbog čistog mora i lepih plaža tako i zbog brojnih hotela i apartmana koji mogu zadovoljiti ukus svakog gosta ne samo ponudom već i cenom.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel se nalazi na poluostrvu Kanoni. Kanoni se nalazi na samom obodu grada Krfa i njegova lepota se ogleda pre svega u kulturno istorijskim spomenicima i crkvama iz vremena Vizantije. Od centra grada hotel je udaljen oko 3.5 km, a od aerodroma 1.5 km. Autobuska stanica sa koje saobraća redovna autobuska linija do centra grada je od hotela udaljena 50 metara.

Plaža:
Hotel je od šljunkovite plaže udaljen oko 400 metara.

Hotelski sadržaj: 
Hotel se sastoji od dve zgrade. U sklopu hotela se nalazi recepcija, lobi bar, kafeterija, koktel bar, restoran, a la carte restoran, otvoren bazen sa slanom vodom i pogleom na aerodromsku pistu, bar pored bazena,  ležaljke i suncobrani pored bazena, Wi-Fi internet.

Sobe:
Standardne sobe (oko 15 m2) mogu imati pogled na okolinu hotela, delimičan pogled na more i pogled na more. Standardne sobe mogu ugostiti maksimalno tri odrasle osobe. Treći krevet je pomoćni. Svaka soba ima: Wi – Fi internet, TV, telefon, klima uređaj, mini frižider, kupatilo (tuš), sef, fen za kosu i peglu (na upit).

Usluga: 
Noćenje sa doručkom ili polupansion. Doručak i večera se služe po principu švedskog stola.

Napomena:
Hotel preporučujemo parovima koji vole aktivan odmor ili planiraju da tokom boravka iznajme automobil.

Kontakt: 
www.royalgrandhotel.gr
1. dan BEOGRAD - KRF
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Krf (oko 90 minuta). Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan KRF
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. dan KRF - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Obrok u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama