Titanic Deluxe Bodrum

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Biser Karijske rivijere, na obali Egejskog mora, poznat još iz vremena antičke Grčke kao bogati i elegantni Halikarnas. Grad je smešten u velikom zalivu na jugu Bodrumskog poluostrva, okružen brojnim uvalama, na čijim se plažama nalazi veliki broj hotela. U uskim ulicama belih zidova, šarmantni butici uz obavezno cenkanje nude ćilime, tepihe, obuću, odeću od kože i pamuka, začine... Bodrum je dobio reputaciju centra turske umetničke populacije zahvaljujući svojoj živoj, prijateljskoj i boemskoj atmosferi i velikom broju malih galerija. Karakteriše ga neformalan dnevni i uzbudljiv noćni život. Duž obale, u centru grada, smeštena je velika marina pored koje se nalazi srednjovekovna tvrđava svetog Petra, primer krstaške arhitekture iz 15.veka, koja je pretvorena u muzej podvodne arheologije. Preko dana se možete odvesti do jedne od plaža u nekom od obližnjih zaliva ili kupati na gradskoj plaži, a uveče možete sedeti u jednom od brojnih restorana koji nude sveže morske specijalitete. Uz noćne klubove i diskoteke (čuvena diskotekaֱHalikarnas"prima 5000 ljudi), život u Bodrumu traje do zore.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel je od aerodroma u Bodrumu udaljen 15 km, a 25 km od centra grada Bodrum. Nalazi se u mestu Güvercinlik. Hotel zauzima površinu od 80 000 m2.

Plaža:
Peščana sopstvena plaža duga 200 m.

Hotelski sadržaj:
Hotel u svom sadržaju ima: bežični internet, SPA centar, frizerski salon, 11 barova, unutrašnji bazen, konferencijsku salu kapaciteta do 700 osoba, glavni restoran, italijanski a la carte restoran, riblji a la carte restoran, turski a la carte restoran, azijski a la carte restoran, usluge hemijskog čišćenja, 3 spoljašnja bazena, aqua park, 5 tobogana, doktora, prodavnice, saunu, parno kupatilo, aerobik, tenis, masaže, sportove na vodi, teretanu, hamam, aqua aerobik, pikado, video igre, boćanje, stoni tenis, animacije, ronjenje, dečiji bazen, 5 tobogana, dečije igralište, dečiji klub 4-12 godina, dečiju diskoteku, Tini dečiji klub za decu uzrasta od 0 godina, dadilju, parking, fotografa, tržni centar, nargile, šah.

Sobe:
Hotel u svom sastavu ima ukupno 393 soba i 7 villa. Od toga postoje standardne sobe, superior sobe, family sobe, deluxe sobe, family suite, superior ville, exclusive ville i presidental ville. Standardne zauzimaju površinu od 35 m2. Superior sobe zauzimaju površinu od 43-45 m2. Family sobe zauzimaju površinu od 47 m2, sastoje se iz 1 sobe i 2 kupatila. Deluxe sobe zauzimaju površinu od 65 m2. Family suite zauzimaju površinu od 80 m2 i sastoje se iz dnevne i 2 spavaće sobe. Superior villa ima 2 sprata i zauzima površinu od 161 m2. Exclusive villa ima 3 sprata, baštu i zauzima površinu od 187 m2. Presidental villa ima 3 sprata, baštu i  zauzima površinu od 327 m2.
Svaka soba raspolaže aparatom za čaj i kafu, sefom, klima uređajem, telefonom, fenom za sušenje kose, mini barom, balkonom i TV-om.

Usluga:
Usluga je ultra all inclusive

Kontakt:
www.titanic.com.tr

Napomena:
Hotel je izgrađen u maju 2016. godine. Član je brenda hotela TITANIC, koja je treća po redu najpoznatija hotelska grupacija u Turskoj sa odlikom najbolje usluge i zadovoljstva turista.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama