Tui Magic Life Masmavi

Belek, Turska

Opis destinacije

Belek, grad u istoimenoj opštini, nalazi se u Antalijskoj provinciji i predstavlja turistički centar sa hotelskim smeštajima visoke kategorizacije, kojih svake godine ima više. Plaže duge 16 kilometara od sitnog belog peska, zajedno sa borovinom i eukaliptusom i tirkiznim morem, čine Belek savršenim odmaralištem za porodična putovanja. Cenjene su i posećene kako od strane lokalnog stanovništva, tako i turista. Centar grada i okolina su poznati po mineralnim vodama koje dobija iz 7 vrela. Svakako, ponuda se ne ograničava samo na sportove na vodi i luksuzu, već se proširuje zahvaljujući jedinstvenom arheološkom nalazištu, replikom rimskih akvadukta, delfinarijumu, kao i džamiji u samom srcu grada koja je i njegov glavni simbol. Iako je počeo da se eksponira kao centar luksuza i golfa, Belek spada u jedne od idealnih destinacija za odmor.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u mestu Kadriye, oko 5km od centra Beleka i oko 35km od aerodroma. 

Opšti podaci
Hotel je otvoren 1994. a poslednji put renoviran 2019. godine. Zauzima površinu od 125.000m² i u ponudi ima 595 smeštajnih jedinica. Sastoji se iz tri dela – glavna zgrada, Lagoon i Village deo. Gostima su na raspolaganju brojni restorani, barovi kao i sportski sadržaji. 

Za decu tu su dečiji klub (3-16 godina), bazen, igralište.

Plaža
Hotel ima svoju plažu 250m dugačku, upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna. 

Smeštaj
Hotel u ponudi ima 595 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, sef, mini bar, fen za kosu. 

Plaća se: room service, telefon. 

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su i užine i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima nekoliko restorana – Fish A La Carte, Downtown A La Carte, The Flavour A La Carte, Turkish A La Carte, Steakhouse i Teppanyaki. Gostima su na raspolaganju i barovi – Wunderbar, Pool Bar, Coffee House, Chill Out Bar, Beach Bar i Lobby Bar.

Plaća se: a la carte restorani, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ceđeni sokovi i sve ostalo van koncepta.

Hotel zadržava pravo promene detalja usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji
Usluga pranja i peglanja veša, doktor, rent-a-car, prodavnice, frizerski salon. 

Sport i zabava
Hotel u ponudi ima nekoliko bazena, boćanje, zumbu, aerobik, pilates, tenis, stoni tenis, odbojku na plaži, animaciju.

Plaća se: sportovi na vodi. 

Spa & wellness
Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu. 

Plaća se: masaže, svi tretmani za negu lica i tela. 

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama