Unique Life Style Hotel

Kušadasi, Turska

Opis destinacije

Kušadasi se nalazi u oblasti Ajdin, na južnom i jugoistočnom delu istoimenog zaliva, 90 km južno od Izmira. Ime u prevodu znači Ostrvo ptica i odnosi se na malo ostrvo povezano sa kopnom uzanim nasipom. Reputaciju jednog od najatraktivnijih gradova na egejskoj obali ima, između ostalog, zahvaljujući blizini važnih istorijskih lokaliteta Efesa, Didima, Prijene, Mileta, važnih centara antičkog vremena, koji su danas prava poslastica za ljubitelje istorije. Kušadasi i ostale oblasti u Izmirskoj regiji su u velikoj ekspanziji. Direktan čarter let za Izmir putnicima garantuje mnogo manje vremena provedenog u putu do izabranog hotela u Kušadasiju ili nekom drugom mestu ovog atraktivnog dela obale Egeja.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Unique Life Style Hotel 5* je vrhunsko dizajniran hotel i smešten je na obali mora, na 5 kilometara od Marine Kušadasi i 2.7 kilometara od najpopularnije plaže u Kušadasiju – Ladies Beach. U neposrednoj blizini se nalazi autobuska stanica tako da su gostima ovog hotela dostupne i ostale lokalne atrakcije poput Ulice sa barovima (Bar Street i drugi popularni sadržaji letovališta. Antički grad Efes udaljen je 25 km, dok je Ptičije ostrvo udaljeno oko 9 km. Čuveni Jade Beach Club udaljen je 4 km. Hotel je otvoren 2021. godine.

Plaža:
Hotel izlazi na privatnu peščano-šljunkovitu plažu na kojoj je korišćenje ležaljki i suncobrana besplatno za goste hotela.

Sobe:
U svom sastavu ima ukupno 197 soba koje mogu biti standardnog i porodičnog tipa. Svaka ima kupatilo (tuš/wc), mini bar (voda), Wi-Fi internet, sef (plaća se), individualni klima uređaj, telefon, fen, tuš, televizor.
Standardne sobe površine su 24m², namenjene su za max 3 osobe, neke od njih imaju pogled na bazen. Tri standardne sobe na prvom spratu namenjene su za osobe sa posebnim potrebama.
Deluxe sobe namenjene su za 3+1 osobu, površine su 40m².
Deluxe sobe sa đakuzijem na terasi, namenjene su za 3+1 osobu, površine su 40m².
Porodične sobe imaju spavaću i dnevnu sobu, odvojene su vratima, površine 35m².

Hotelski sadržaj:
Od hotelskih sadržaja gostima je na raspolaganju: glavni restoran, dva spoljašnja bazena, 7 vodenih tobogana, ležaljke i suncobrani kraj bazena, relax bazen, 3 bara, TV sala, amfiteatar, fitness centar, animacioni program, stoni tenis, aerodbik, pikado, sportovi na vodi (uz doplatu), Spa centar, masaža (uz doplatu), hamam, sauna, salon lepote (uz doplatu), Wi-Fi internet, doktor po pozivu, usluga pranja veša, rent-a-car, konferenkcijska sala, tri dečija bazena, mini klub (4-12 godina), dečije igralište.

Način služenja obroka:
Švedski sto
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama