Vesper Studio

Kokari, Samos

Opis destinacije

Samos je obale Male Azije udaljen samo 1,6 km. Oduvek je bio na raskrsnici između istoka i zapada.Ipak, uz pomoć jake životne snage uspeo je da, tokom vekova, sačuva nezavisnost pa čak i da doživi maksimalan procvat. Moguće je da je baš zbog toga svetu podario toliko naučnika, umetnika i pesnika. Osim Pitagore, sa Samosa potiču i graditelji Herinog hrama Rek i Teodor, pesnik Arion, arhitekta Poliklet, veliki astronomi Aristarh i Aristil kao i filozofi Melisa i Epikur. Mitologija kazuje da je ostrvo i rodno mesto boginje Here, a budući da je ona boginja plodnosti i njeno ostrvo je veoma plodno. Prekriveno je nepreglednim vinogradima i stabljikama mastike od čijih se plodova spravlja širom sveta poznato grčko piće „Uzo“. Na ostrvu su do danas sačuvani ostatci Herinog hrama i najstariji tunel na svetu koji je u antičko doba služio kao prečica kroz brdo.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Apartman

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Vesper studio se nalazi na severnoj strani ostrva u turističkom mestu Kokari. Kokari se smatra jednim od najlepših gradića na ostrvu. V Od aerodrome je udaljen oko 25km a od glavnog grada ostrva oko 12km. Okružen je brojnim restoranima, prodavnicama i tradicinalnim grčkim tavernama.

Plaža:
Nalazi se na 20 metra od gradske plaže (prelazi se ulica). Grdaska plaza u Kokariju je peščano-šljunkovita. Ležaljke i suncobrani se na plaži plaćaju. Dve najlepše plaže na ostrvu Lemonakia i Tsamadou su od smeštajnog objekta udaljene oko 1.5 km.

Hotelski sadržaj:
Vesper studio je dizajnirani u plavo beloj boji koji objektu pored lepo uređene baste daju poseban šarm.Od hotelskih sadržaja gostima je na raspolaganju: recepcija, bar, parking i bežični internet dostupan u čitavom smeštajnom objektu besplatno.

Sobe:
U okviru objekta se nalazi ukupno 10 studija, u našoj ponudi izdvajamo studije (oko 17m2) koji se nalaze na prvom spratu, sa pogledom na baštu i u koje se mogu smestiti maksimalno dve odrasle osobe. Studiji poseduju kupatilo, klima uređaj (uz doplatu), Wi-Fi internet, čajnu kuhinu, sef, balkon ili terasu.

Usluga: Najam

Kontakt: www.vespersamos.gr
1. dan BEOGRAD – KOS – SAMOS
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata i 30 minuta ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Čarter let za Samos sa međusletanjem na ostrvo Kos. Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan SAMOS
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. dan SAMOS - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Obrok u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama