Viking Suite Hotel

Kemer, Turska

Opis destinacije

Kemer je tipičan primorski grad koji se nalazi oko 40 km zapadno od Antalije. Ime je dobio od turske reči ’pojas’, po reci koja se vijuga kroz ovaj grad. Na izgradnju i brojnost smeštajnih jedinica uticao je povoljan geografski položaj i saobraćajne veze, te Kemer ima najviše smeštajnih jedinica u Antalijskoj regiji. Jedna od glavnih atrakcija svakako su njegove prirodne lepote, uključujući more, podgorine planine i borove šume. Većina plaža na kojima se nalaze neke od glavnih smeštajnih jedinica su šljuknovite ili od sitnog šljunka nasutim peskom. Iako ima sve odlike za idealan porodični odmor – hoteli sa sadržajima za decu, sportovima na vodi, prirodnim hladom, stari deo grada sa velikim brojem klubova, barova i restorana ukazuje da je Kemer živahna i prelepa letnja destinacija, gde gosti mogu pronaći mnogo zabave i aktivnosti van granica samog hotela.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u centru Kemera, 55km od aerodroma u Antaliji.

Opšti podaci
Hotel je izgrađen 2008.godine i ima površinu od 2.300m². Poseduje ukupno 55 soba apartmanskog tipa. Gostima su na raspolaganju glavni restoran i bar.  Od dečijih sadržaja hotel ima bazen, igralište, mini club.
Plaća se: čuvanje dece.
Plaža
Hotel je udaljen od Moonlight plaže 800m do koje vozi besplatan shuttle bus nekoliko puta u toku dana. Korišćenje ležaljki i suncobrana je uključeno u cenu.

Smeštaj
Sve sobe su veličine 40m² i imaju klima uređaj, balkon, SAT TV, fen, tuš/WC, moderno opremljenu mini kuhinju (frižider, mikrotalasna,ketler, električni šporet).
Plaća se: room service, sef, Wi-Fi.
Hrana i piće
U hotelu je usluga  All inclusive – samoposluživanje, izbor više jela u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera. U koncept su još uključene užine, kolači, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.
Plaća se: uvozna pića i sve van koncepta.
Ostali sadržaji
Servis za pranje veša, mini market, frizer, internet cafe, prodavnica nakita.

Sport i zabava
Otvoreni  bazen, dečiji bazen, pikado, Wi-Fi besplatan u lobiju, večernje animacije i programi.

Spa & wellness
Plaća se: masaže i razni tretmani kože, jakuzzi.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.  
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama