Village Mare Hotel

Metamorfozis, Sitonija

Opis destinacije

Sitonija nazivaju još i „parkom Halkidikija“. Idealno je mesto za one koji na odmoru priželjkuju vrhunski smeštaj u okruženju nedirnute prirode. Peščane plaže, mali zalivi i svežina borovih šuma je ono što ovde posebno privlači turiste.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Veoma lep hotelski kompleks koji se sastoji od glavne zgrade i 11 manjih zgrada, ušuškanih između stabala maslina i mediteranskog rastinja. Hotel je renoviran 2008. godine. Topla atmosfera hotela omogućiće udoban boravak gostima. Hotel je udaljen oko 2 km od mesta Metamorfossi, a od Soluna 80 km.

Plaža: 
Hotel je udaljen 60 m od peščane plaže, na kojoj se ležaljke i suncobrani dodatno plaćaju.

Hotelski sadržaj:
Recepcija, glavni restoran, 2 bazena sa slatkom vodom, ležaljke i suncobrani pored bazena, bar kod bazena, mini klub (od 4-12 godina), dečiji bazen, lobi, bašta, wi fi internet besplatan u javnim delovima hotela, menjačnica, mogućnost organizovanja izleta, parking , doktor na poziv, rent a car, iznajmljivanje bicikala , suvenirnica, market, TV sala, odbojka na plaži, bilijar, stoni tenis, animacija (muzika uživo).

Sobe:
Hotel raspolaže sa 134 smeštajne jedinice. Sve sobe sadrže SAT TV, kupatilo (tuš), fen, terasu/balkon, krevetac (na upit), telefon, sef, mini frižider, klima uređaj.
Standardne Eco sobe površine oko 21-25 m², namenjeni za smeštaj 2-3 osobe, nalaze se u prizemlju, imaju francuski ili dva odvojena ležaja i krevete na sprat.
Standardne sobe površine oko 21-22m², namenjen za smeštaj 2 do 3 osobe, imaju francuski ili dva odvojena ležaja i sofa krevet.
Superior soba površine oko 25-27m², namenjeni za smeštaj 2-4 osobe, nalazi se u novoizgrađenom delu hotela, ima francuski ili dva odvojena ležaja i sofa krevet.
Porodična soba površine oko 21-22m², namenjeni za smeštaj 2-4 osobe, nalazi se u na spratu, ima francuski ili dva odvojena ležaja i krevete na sprat.
Maisonnette površine oko 36-40m², namenjene za smeštaj 2 do 5 osoba, donji nivo sa sofom i krevetom na sprat, gornji nivo sa francuskim ležajem (150 cm), gledaju na baštu, nalaze se po celom hotelskom kompleksu. Novoizgrađene mazonete (2009. godine) imaju dva standardna ležaja na donjem nivou I francuski ležaj na spratu.
Apartmani površine oko 32-35m², namenjene za 3 do 4 osobe, imaju spavaću sobu sa francuskim ležajem i dnevnu sobu sa dve sofe, opremljenu kuhinju.

Usluga:
Usluga u hotelu je all inclusive, na bazi švedskog stola, samoposluživanje.

Kontakt:
http://www.villagemarehotel.com/

Napomena:
Village Mare je izgrađen tako da sa  prirodnim okruženjem čini harmoničnu celinu i svojim sadržajima obezbedjuje udoban i komforan boravak svim gostima, a posebno porodicama sa decom.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama