Xanthe Resort & Spa

Side, Turska

Opis destinacije

Side je turističko mesto poznato po dugim peščanim plažama, luksuznim hotelima i bogatom zelenilu. Side je jedan od najpoznatijih antičkih gradova, nalazi se na oko 75 km od aerodroma u Antaliji. U ovom gradiću možete pronaći brojne ostatke prošlosti, a jedna od posebnih atrakcija je upravo rimski amfiteatar koji je nekada mogao da primi do 20 000 gledalaca i koristio se za borbe gladijatora, a poznati su i vizantijska bazilika i hram Apolona i Atine. Regija koja se posebno izdvaja po svojoj prirodnoj lepoti jeste Sorgun, prepoznatljiva je po gustim borovim šumama i divnim peščanim plažama.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel se nalazi na 60 km od aerodroma u Antaliji, 7 km od Sidea. Sagrađen je 2004. godine, a poslednji put renoviran 2020. godine i prostire se na površini od 20.000 m².

Plaža: 
Hotel poseduje sopstvenu peščanu plažu, gde su suncobrani, ležaljke, dušeci, peškiri, kao i bar na plaži besplatni za goste hotela.

Sobe:
Hotelski kompleks čine četiri četvorospratne zgrade i raspolažu sa 149 standardne sobe (od toga su 4 sobe za osobe sa posebnim potrebama, max 2+1 osoba, 25 m²), 59 dvosobnih porodičnih soba (2 spavaće sobe, max 3+2 osobe, 30-35 m²). Svaka soba ima: kupatilo, fen za sušenje kose, individualni klima uređaj, balkon, TV, telefon, mini bar (prazan), sef (besplatno) bežični internet (besplatno).

Hotelski sadržaj:
Glavni i a’la carte restoran (turski), 4 bara, 3 konferencijske sale, bar, unutrašnji i spoljašnji bazen, wi-fi (uz doplatu), unutrašnji bazen, 4 spoljašnja bazena, tursko kupatilo, sauna, teretana, aerobik, bilijar, košarka, teniski teren, stoni tenis, pikado, odbojka na pesku, animacija, muzika uživo, dečiji restoran, dečiji klub, 2 dečija bazena. Plaća se: doktor, masaža, usluga pranja i hemijskog čišćenja veša.

Način služenja obroka:
Švedski sto

Kontakt:
Tel: +90 242 763 86 00

www.emirhotels.com
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd - Antalija. Sletanje u Antaliju. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 7. 10. 11.14 DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8.11. 12. 15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Antalija – Beograd. Dolazak u Beograd

KRAJ PROGRAMA.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama