Zefiros Beach Hotel

, Samos

Opis destinacije

Samos je obale Male Azije udaljen samo 1,6 km. Oduvek je bio na raskrsnici između istoka i zapada.Ipak, uz pomoć jake životne snage uspeo je da, tokom vekova, sačuva nezavisnost pa čak i da doživi maksimalan procvat. Moguće je da je baš zbog toga svetu podario toliko naučnika, umetnika i pesnika. Osim Pitagore, sa Samosa potiču i graditelji Herinog hrama Rek i Teodor, pesnik Arion, arhitekta Poliklet, veliki astronomi Aristarh i Aristil kao i filozofi Melisa i Epikur. Mitologija kazuje da je ostrvo i rodno mesto boginje Here, a budući da je ona boginja plodnosti i njeno ostrvo je veoma plodno. Prekriveno je nepreglednim vinogradima i stabljikama mastike od čijih se plodova spravlja širom sveta poznato grčko piće „Uzo“. Na ostrvu su do danas sačuvani ostatci Herinog hrama i najstariji tunel na svetu koji je u antičko doba služio kao prečica kroz brdo. Kao stvoreno je za romantične duše. Turistima daruje opojni miris mora uz mogućnost da raj za sebe i onog koga volite pronađete u brojnim bajkovitim uvalama. Uostalom, božanstvene plaže i usnule prirodne lepote ostrva Samos su najlepša pozivnica za uživanje na najvišem nivou.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: 
Hotel je lociran uz samu Mykali plažu, dugu 3 kilometara. Hotel je udaljen 8 kilometara od mesta Pitagorio, oko 10 kilometara od aerodroma na Samosu.  Autobuska stanica je od hotela udaljena 100 metara.

Plaža : 
Plaža Mykali je peščano – šljunkovita sa prirodnim hladom na kojoj se ležaljke i suncobrani dodatno doplaćuju. Peščana plaža Psili Ammos, jedna od najlepših na ostrvu,  je od hotela udaljena 3,5 kilometara

Hotelski sadržaj:
U sklopu hotela se nalazi recepcija, restoran, glavni bar, snek bar, bazen, ležaljke i suncobrani pored bazena, teniski teren, odbojka na plaži, stoni tenis, malo igralište za decu i wi-fi internet u javnim prostorijama.

Sobe:  
Hotel ima dva apartmana, 34 standardne dvokrevetne sobe, 5 trokrevetnih soba i 2 sobe namenjene osobama sa posebnim potrebama. Sobe mogu imati pogled na more ili pogled na planinu. Sve sobe imaju kupatilo sa tušem, fen, centralni klima uređaj (dostupan tokom jula i avgusta), telefon, SAT TV, sef (uz doplatu), balkon ili terasu. Krevetac za bebu - na upit. U standardnoj sobi (površine oko 18 m2), se nalaze dva standardna ležaja i jedan pomoćni ležaj. Sobe se čiste šest puta nedeljno, peškiri i posteljina se menjaju dva puta nedeljno.

Usluga:
Polupansion – doručak (švedski sto)  i večera (izbor menija).

Kontakt:
www.zefirosbeachhotel.gr
1. dan BEOGRAD – KOS – SAMOS
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata i 30 minuta ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Čarter let za Samos sa međusletanjem na ostrvo Kos. Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan SAMOS
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. dan SAMOS - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Obrok u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama